Ahojte mame 4 mesiace a nejake drobne, maly ma UM a dnes som skusila 1x mrkvicka na moj podiv skoro az 7 lyziciek zmlsol, ake ste davali potom postupne Vy? Teraz budeme 3-4 dni na mrkve. Ako ste pokracovali?
Plus aky je Vas nazor na tie predpripravene z DM?
Vdaka.
Odporúčam ak máš instagram tak sleduj profil peknepapaj..ja som išla podľa nej.. Dala som mrkvu, potom mrkvu zemiak, potom mrkva zemiak, petržlen, batat a mrkva, zemiak a tekvica, tekvica a cuketa atď... 🙂
Ja som davala po dva dni - mrkvu, cuketu, zemiak, brokolicu, karfiol, spenat...a potom co ma napadlo a rozne kombinacie. do kazdeho prikrmu som davala par kvapiel oleja, po papani napit vodu. Kupovane davam masovo-zeleninove a niekedy aj ovocne, pri tych davam pozor aby tam nebol cukor
@lucia13022023 ja napr petržlen v takomto nízkom veku neodporúčam. Je dosť drevnaty s ťažšie stravitelny
@pribinak pediater s tym bol ôk a aj bruško malého
@petronellla87 takze pokojne mu napr zajtra na 3den uz k tomu nieco pridat, ano?
@petronellla87 sa bojim, ze ho zapecie... k mrkvicke jablcko nesmiem, ze? on musi najskor vsetko prevarene na pare, ze?
Jasne...k mrkve som davala cuketu napr...podla mna mozes aj jablcko...alebo aj zemiak k mrkve aom davala
@petronellla87 pise sa, ze prve 2 tyzdne by mal cisto len na pare zeleninku 😳
Potom budeš dávať 2-3 napr zemiak, potom cuketu, tekvicu alebo batat
Mizes robiť kombinácie zeleniny. Odporúčam dávať trosku vody na pitie, lebo mrkva zapeka