Ahojte . Chcela by som sa opýtať ci by som mohla spraviť prikrm aj tak že uvarim trocha väčší kusok králika a naporcujem ho na viackrát do mraznicky spolu s mrkvou /tekvicou/zemiakom/ brokolicou . Rozdelila by som na viackrát každý s inou zeleninkou. A králika z mraznicky ( nie čerstvý ).Je mi to masko ľúto(plytvať,že zjeme my 😅) lebo je z domáceho chovu a nemáme tak často prístup tak by som radšej nechala takto na prikrm na viackrát . Myslite že by to bolo Ok ? Ďakujem pekne 🙂
Ja mám v mrazničke v sáčkoch aj uvarené mäsko (králik, hovädzie, teľacie, kuracie prsia) aj mrazenú zeleninu, každý druh v samostatnom uzatvárateľnom sáčku. A keď robím prikrm, hodím tam pár kociek zeleniny, kocku mäska a uvarím spolu a rozmixujem, alebo ponúknem kúsky.
príkrm so zemiakmi by som nemrazila, radšej rozporcuj surové mäso na menšie porcie, tak zamraziť a variť čerstvé
@zuzanka66 my tak robime, vsetko navarene porozdelujem do misticiek a sup do mraziaka. A casto mam takto navarene pestre jedlo bez roboty. Polievku s maskom a zeleninkou, dovarim len cerstve rezanceky. Masko so stavou tiez mrazim, len prilohy nemrazim, tie uvarim vzdy cerstve👍