Pridávate rascu ku každému príkrmu?

verronicka
25. okt 2012

ahojte maminky,davate do prikrmu (napr.zeleninky...) aj vyvarit rascu? Maly bude mat 7mes. DAKUJEM 🙂

hradnapani
25. okt 2012

@verronicka ja som ju davala a davam casto, najma pomletu. Robilo mu to dobre na travenie, ale zase netreba to davat ku vsetkemu, nech si zvyka aj bez. Ale je to dobra korenina 🙂

ikke
25. okt 2012

ku kazdemu prikrmu??? 😕 😅 ja som nedavala tusim ku ziadnemu 😀 mozno maximalne tak k varenym zemiakom...

bubelko
25. okt 2012

@verronicka podobne ako ikke. len tam, kde davam aj normalne. skor som pouzivala petrzlenovu vnatku a pazitku na dochutenie 🙂

pallacinka
25. okt 2012

Ja pouzivam rascu velmi casto do dnes, nie do kazdeho jedla, ale do vacsiny ano, a vacsinou ju pridavam az tesne pred dovarenim. Nejde tak o chut ako o proti-nafukovacie ucinky 🙂

stanislavao
25. okt 2012

nieeee. len ked som robila rascovu polienku, alebo jajickovu, tak s rascou.
fuj, vy by ste to jedli v kazdom jedle? ved kam rasca nepatri, naco ju tam davat? nechapem vyznam.

verronicka
autor
25. okt 2012

@stanislavao vraj je to dobre pridavat do jedla kvoli prdikom, len povarit ale potom vybrat...samozrejme s mierou nie pol sacka rasce 🙂 sa len pytam, tiez sa mi to zda zbytocne davat vsade 😀

stanislavao
25. okt 2012

@verronicka tak ja pouzivam drvenu, ale fakt len vynimocne. ja osobne ju nema moc rada, este aj z chleba ju zoskrabujem.