Používate mlynček na mak?

zuzinabila
26. aug 2016

Ahojte,mletie maku ma tak vzdy vytoci,ze som rozhodnuta aj hned ist kupit elektricky mlyncek.Da sa zohnat ozaj dobry elektricky mlyncek na mak,ktory pomelie najemno?Svokra pouziva niekedy mlyncek na kavu,ale zda sa mi to tak nahrubo pomlete.Dakujem za vsetky tipy a rady.

tenerifka
26. aug 2016

@zuzinabila kupila som si mlyncek na kavu a okrem maku v ñom meliem aj rozne semiacka, ale popravde, mak nie je po zomleti roztlaceny, ale skor taky jemny prachovy, klasicky mlyncek tie zrnka roztlaci....no ale kto by sa s tym babral

matpaj
26. aug 2016

@zuzinabila No ja mak tak milujem ze si proste tu namahu dam a zomeliem si ho na klasickom mlynceku na mak :P nech ta chut stoji za to....

sissy27
26. aug 2016

@zuzinabila ja používam taký asi storočný ruský na kávu, ale krásne pomelie aj mak...

hviezda21
26. aug 2016

Braun ma mlyncek na kavu cca za 16e kt.zomelie mak krasne na jemno.nic lepsie som vymysliet nemohla-kupuje si ho cela rodina ked im ukazem ako super to funguje.nechcem davat link bo admin by to zrejme vymazal.ked nenajdes napis IP.

elienka
27. aug 2016

ja tiež už meliem v mlynčeku na kávu, máš to tak najemno ako chceš, stačí podržať gombík.

iconka
27. aug 2016

Mne akurat vcera drahy kupil mlyncek na mak, zatial som neskusala, ale dam vediet (ak nezabudnem) ako pomlel. Je to zn. bosch a melie vraj aj muku.

akzuzs
27. aug 2016

Ja mám klasický mlynček na mak. Myslím že to klasické nič nenahradí. Nuž a ja to riešim asi tak, že kúpim mak, manžel pomelie, lebo ja na to nervy nemám. Pomelie všetko, dám do sáčku, dám do mraziaka a podľa potreby vyťahujem. V mraziaku nezhorkne a je úúúúplne suprový. Predtým so to robila, že osm dávala do vákuvej dózy, ale lepšie je dávať do mraziaka.

ivankalaco
27. aug 2016

@akzuzs Aj ja si myslím, že klasický mlynček na mak nič nenahradí 😉

luciannka83
27. aug 2016

Tiež mám klasický. Keď mám chuť, tak zomeliem 2 sáčky a hodím do mrazáka. Potom si postupne vyťahujem. A znova keď mám náladu, tak ho domeliem 🙂 ale keby som mala mlynček na kávu, tak by som si to určite uľahčila. 🙂

dkethe
27. aug 2016

Klasicky rucny 🙂 sak za 5 minut mam vzdy hotovo co potrebujem.. no a este umyt to a povysavat co sa rozsypalo :D

zuzinabila
autor
19. sep 2016

@hviezda21 ahoj,das mi prosim presne typ,lebo mlyncek braun neviem nikde najst.dakujem

simca06022011
19. sep 2016

Bohuzial, elektricke mlynceky to posekaju, mlyncek na mak je prave v tom specificky, ze tie semiacka rozdrvi... ja som si na to nasla clvoeka, par krat do roka mi pomelu a ja to mam jednak v zavaraninovom pohari a zvysok v mrazaku 🙂))) Mne to napr. na mlynceku na mak vobec nejde.. proste to ani nevladzem pomliet :DDD

zuzinabila
autor
19. sep 2016

skoda,ze este nevymysleli prave elektricky ,ktory to rozdrvi..

simca06022011
19. sep 2016

@zuzinabila vymysleli... vid google.. preskoc vsetky mlynceky na kavu a je tam, ale vacsinou nastavec k nejakemu robotovi a cena iba mlynceka je taka ze zamestnas niekoho na mesiac co ti bude mliet :D 360eur??? iba ten nastavcek...

hviezda21
21. sep 2016

@zuzinabila ahoj.zmýlila som sa.je toi bosch MKM 6003 alebo 6000.

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz