Ahojte mamičky, používali ste ,,špeciálny,, mixer na prvé prikrmy ?
Ďakujem 🙂
Lepsia je uprava na pare. Mne velmi pomahal Avent 2v1, naparis, otocis a pomixujes. Mne to velmi vyhovovalo.
Ja som tiez mala parny s mixerom, dost sme ho vyuzili sj bez mixovania. Zelenina sa u nas je denne. Na male porcie to sracilo napr nne a synovi ako priloha. Ale v principe je uplne jedno cim sa to mixuje alebo iba popuci 🙂
ziaden, bud obycajny ponorny (ktory vyuzijes aj neskor ak chces robit kase alebo mixovanie polievky) alebo ak sa jedlo uplne rozvarilo napr. pri zemiakoch, jablkach....tak len vidlickou rozpucit. (varila som tak isto len obycajne na vode - ziadne extra parne hrnce a pod.)
Varim v malom (uzsi vyssi) hrnceku v troche vody, nasledne zmixnem tycovym. Netreba mi dalsiu "rarohu", co s nou budem po par mesiacoch robit? Nemam toto kde skladovat.
Vydlička je top 🙂 popučíš a ideš 🙂 mám tri malé deti, najmladšia ma 8 mesiacov a pekne zje už kúsky zeleniny a nedusí sa 🙂
Mam tri deti a nic take som nemala a ani ma to nikdy nenapadlo kupovat. Ponorny mixer ma doma snad kazda gazdina ktora robi kremove polievky alebo svieckovu. Za mna úplne zbytocne vyhodene peniaze a chytac prachu.
AVENT 2v1. Super vec. Pri prvom som to nemala, pri druhom veľmi veľký pomocník. Jemnosť rozmixovania si reguluješ. Nemusí byť len úplná kaša.
@dominika168 mam avent 4in1 a ja si ho neviem vynachvalit
@dominika168 ja som kupila Avent 2v1 z druhej ruky za 30eur a som velmi spokojna. Rychlo naparim a mixnem. Vsetko v jednej nadobe. Minimum bordelu. A tiez si pochvalunem, ze sa po napareni ohlasi a sam vypne. Nemusim na to davat pozor.👍
Vidlicku 😄
nie, tyčovym mixerom som to všetko pomixovala, ked malo dieta viac zubot tak vidličkou
Akurát som to pred tromi týždňami riešila keď sme začali s prikrmami. Ale nakoniec som sa na to vybodla a len popučim vidličkou. Krpec má 5mesiacov a teda zeleninku papa 3 týždne ale take kúsky papa, že nechápeme. Od začiatku som mu absolútne nic nemixovala ani nerobila úplne na hladkú kašu.
Avent 2v1 ,top vec
@dominika168 nepouzivala som nikdy ziadny mixer, uvarila som do makka a roztlacila vidlickou. Nikdy ziadny problem s jedenim.
Podla mna to mas rovnaku otazku, ako ked sa spytas ludi, ci odporucaju ryzovar. Niekto si nevie vynachvalit, iny sa zaobide bez ujmy
Ziadny 🙂 mne svokra povedala, aby som len poriadne uvarila zeleninu a popucila vidlickou. Potom nemali problem prejst na tuhsiu stravu 😉