ahojte, určite sa už nejedna z Vás stretla s poruchami mixérov.že mixujete papaníčko svojmu dieťatku a zrazu Vám mixér prestane mixovať a zastaví sa úplne.mnohé z Vás už určite panikárili :a čo mám teraz robiť? máte skúsenosti s takýmito poruchami? môžte tu dať rady aj pre ostatné mamičky, aby vedeli ako sa pri takejto poruche mixéra zachovať, ako ju odstrániť a ako otestovať motor mixéra na zistenie príčiny prečo nechce bežať.
no neviem, ci je to zrovna dovod na paniku 🙂 ak sa pokazi mixer, da sa jedlo poriadne roztlacit vidlickou, akurat sa pri tom viac narobis. alebo v najhorsom skocit do potravin a kupit hotovy prikrm.
neni som. som mamička s malou Karin, ktorá má 11 mesiacov.
😀 😀 😀 juuuuj ako dobre 😀 @nts nechap ma zle, ja sa nikdy nevysmievam a ani teraz nie, ale mne to prislo tak vtipne 😀 😀 😀 😀
a ked som otvorila tvoj fotoblog no este viac 😀 😀 😀 😀 😀
Panika z mixera? Co budes robit,ked ti dieta dostane 40 horucky? Mne sa nikdy nepokazil a 11 mesacne dieta uz nepotrrbuje mixovanu stravu,ale male kusky.
ale moja Karin má zavedenú sondičku do žalúdka, takže musí mať mixovanú stravu najemno.
Jaj,recesia....
jaaaj zase nasa mixerka 😀 😀 skus ho dat pod paplon mozno to pomoze 😀 baby neberte ju vazne..
@aduskatt prepac.....este 29.8 mala pol roka a dnes ma 11 mesiacov
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/plac-6-mesacnej-dcery-pri-mixovani/
ja to nejak nesledujem, teda kde kade po forach co riesi🙂 len vcera som pozerala nejake blogy a ani neviem ako som sa dostala aj na jej a v jednom prispevku bolo, ze musi kvoli sonde mixovat.......to som si zapamatala, inak vooooooobec nemam prehlad, kde pise, ako pise a ako stare ma dieta🙂 tak mozno som ja uplne vedla🙂
@nts napr tu uz mala tvoja karin rok.......a otazka bola polozena 1.4.2011.....tak kolko ma?????
http://nanicmama.sme.sk/node/32012
@katren toto ma zabilo 😀 26.06.11
dobrý deň, mám malú dcéru Karin. keď jej mixujem mäsové pyré a pochúťky v stolnom mixéri ETA 0010 oranžovom, tak keď ho zapnem,robí:prd,prrrd,prd,prd ,potom normálne beží. a ešte potom robí:tfuj,tfuuuj,tfuj,tfuj. nebude to zlý unášač?ale čo to môže byť?díky "
dnes budem mixovať, no dúfam že sa mi mixér nepokazí.dnes bude:mäsovo-mrkvové pyré a jablkovo-čerešňové pyré.
pomýlila som sa vo veku Karin. má naozaj 11mesiacov
😀 tak super som sa uz davno nezasmiala 😀 ine mamicky vystavuju na obdiv svoje deturence tato "mixer"... konec .. 😀
@nts tak ja neviem, ale uz v aprili 2011 si pisala, ze ma rok, na inej stranke.tak ako to je?🙂 http://nanicmama.sme.sk/node/32012
no a už idem mixovať. práve zapínam mixér.
Hmm...nebolo by jednoduchsie zamrazit jednu davku pre pripad potreby ako 2 roky riesit co ked sa pokazi mixer? normalne cakam kedy sa tu objavi ten uzasny teleshoppingovy produkt ktory nas toho strasneho pocitu zbavi ucinne a jednoducho, len za €99.99 + postovne a balne 😀
Ako aj mne je niekedy smiesnotrapne z niektorych mamiciek,co si fotia kazdy tanierik kazdu topanocku....ale je to ich vec,je to verejny web...Niekedy mam aj pocit,ze by sa tu uzivila aj vestica Teodora ale...ludia su rozni a robit si srandu z p,co ma sondu 😖
mixér mi trocha zaprdel,teraz ho nechám 5minút bežať.
Ty si nejaky uchyl na mixery??? 😅 😀