Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖
@lucyzet dik za typ, uz pozeram referencie 🙂 s tym kohutikom na davkovanie si nemala nikdy problem? Ktosi pisal ze ho uz viac krat vylomil. Ale to nie je az taky problem, ak je to dobry mixer, viem si predstavit fungovat aj bez kohutika.
A trebars surove tvrde jablka na nom v pohode pomixujes ze?
ja tam dávam napr. aj surovú mrkvu cca 7 cm kusy a nezostane z nej nič. jablká už vôbec nie sú problém, rozmixuje ich aj so šupou. ono je aj v popise, že je určený aj na drvenie ľadu - robila som koktejly piňa coladu a tak a tiež bez problémov. kohútik zatiaľ drží, napriek tomu, že už som s ním porobila všeličo 😀 inak po prečítaní referenciíí som si tiež povedala, že ak sa zlomí kohútik, prežijem aj bez neho. ale je to fajn vychytávka toho mixéru.
OmniBlend. Patrí k vysokovykonnym, podáva vynikajúce jemné smoothie. Robím s ním ovocné, zelené, aj raw pudingy su super; sekám s ním orechy, drvím ľad... Má tuším cez 30000 otáčok a dvojlitrovu nádobu. Veľká spokojnosť, no patrí k top maker-om...
Klarstein - je lacnejsi ako Omniblend a rovnako vykonny. My ho mame a mozem len doporucit
Ja som si nedavno kupila tiez Kenwood a uz si neviem bez tohto pristroja predstavit zivot 😀, pomixuje v pohode aj tvrde ovocie a zeleninu, ma gombik na drvenie ladu a 2 rychlosti, nadoba je optimalne velka 🙂
Kenwood Smoothie Maker BL 237
@lucianakoniku skus sa opytat zuzany, robi to profesionalne 😉
zeny dakujem vam, za typy, popozeram na nete aj v obchodoch, snad vyberiem dobre 😉
@lucianakoniku omniblend, blendtec, vitamix - posledne dva pouziva aj z. frešo, ma tam pisane aj recenzie http://www.befresh.sk/#!BLENDTEC-VITAMIX-OMNIBL..., ja osobne pouzivam phillips hr 2096, a som spokojna, jedina vec co by som vytkla je kratka stierka, ale to nie je problem, paci sa mi ze mi urobi aj muku z vlociek, z lanu a pod...ma 2l nadobu a je vhodny i na lad..baba z fitnessguru.sk pouziva bosch mum 5. radu a ona na tom robi ale uplne vsetko🙂 staci mrknut🙂
dobry den poradte nejaky mixer na smothie co mi pomelie aj surobu zeleninu a ovocie dakujem
@abigael od pondelka bude v lidli http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=553
Dakujem
@abigael ahoj ja mám jeden na predaj, nepoužívaný len vybratý z krabice, pozretý, ale neviem vložiť foto.Mixér Smoothie Maker Tristar podobný typ. v záruke, s bločkom kupovaný v datarte
http://www.vasekuchyne.sk/sk/vyrobcovia/kitchen... celoživotný mixér 🙂
ahojte, viete mi prosim vas poradit, ktory mixer by bol vhodny na vyrobu smoothies ale tiez aj na pomletie napr kesu orieskov na raw torty...existuje vobec nieco take, ze by to bolo taketo multifunkcne?
Dakujem velmi pekne za kazdu radu.
https://m.alza.sk/g21-perfect-smoothie-green-ga...
Mame ho doma 8 mesiacov, nedam dopustit 🙂
@irresistible prave som citala recenzie na vas mixer, podla nich je to super stroj a tusim by som si ho najradsej hned aj kupila 🙂 jedine co ma v recenziach trochu zarazilo ze niektori pisu ze po trochu dlhsom mixovani je citit motor. tak ma zaujima ci posmrdkava aj ten co mate doma...ale kedze nepises tak asi nie 🙂
@lucianakoniku zdravim...nasmu motor nijako necitit, ale zasa ja ho pouzivam takmer vylucne na smoothies, ktore kazde mixujem minutu, najviac dve, ked odbehnem 🙂 Takze pri dlhsom mixovani neviem povedat.
Ja som na smoothies pouzivala 6 tyzdnov taku klasiku, co ma kazdy doma a zmixovanie v tomto sa neda porovnat, vsetko dokonale rozmixuje. U nas fici denne.
@irresistible obrovska vdaka za pomoc, tak uz som aj ja hrdou majitelkou g21 🙂 kurier mi ho doniesol dnes doobeda a uz som na nom namixovala 2 druhy smoothies. s inymi mixermi pod 200 eur sa g21 fakt neda porovnat, teda aspon s tymi ktorymi som sa stretla osobne 🙂 ceresne rozmixoval tak, ze v smoothie nebolo supky vobec citit na jazyku. no co budem hovorit, som nadsena a som rada ze som s vyberom mixera tak dlho vahala. cez vikend by som sa rada pustila do makoveho mlieka, uz sa neviem dockat 🙂
ETA spesso nekupujte. Po 2 rokoch sa pokazi!!!
@lalinko2010
@lucianakoniku Lucka, chcem sa spýtať na ten mixer čo tu spomínate-za koľko ste ho kúpili a kde????Ste s ním stále spokojná????Ria
@mariankkka ahoj ja som kúpila v Datarte ale ešte som ho nevyskúšala a stál ma 20eur. nejako sa neviem dostať k tomu aby som začala mixovať...
@mariankkka Ria, ja som ho kupila v Alze za cca 200 eur a som s nim velmi velmi spokojna. strasne ma bavi mixovat smoothie, mixer pouzivam skoro kazdy den, ked mam naladu a komu mixovat, tak aj viac krat denne 🙂. teraz je vsade kopec ovocia, tak robim hlavne ovocne koktejly a zmrzliny.
spokojna som hlavne kvoli vykonu, mixuje perfektne do hladka. g21 ma vykon 1500W a dokaze ist az na 35000otacok, pri vybere mixera odporucam pozerat tieto parametre, hned budete tusit co mate pred sebou za masinku. a vyhovuje mi aj velkost nadoby, ta je 2,5l. ja som chcela poriadnu masinu za dobru cenu a myslim ze som ju aj dostala 🙂
@lucianakoniku jej, len teraz citam, ze si hrdou majitelkou g21 - som rada, ze si spokojna, lebo podla mna lepsi mixer na smoothies tazko najst za taku cenu. Tak drzim palce v nadseni z mixovania. Ja mam teraz popri zelenych smoothies na ranajky novy tip, hlavne pre deti: akakolvek ovocie, plechova kokosoveho mlieka, lyzica chia, voda na pozadovanu konzistenciu a ak treba lyzicu-dve medu. Chladene su tieto veci famozne - dosial naj kombinacia je ceresne s jahodami a potom samotne lesne cucoriedky. A dietky piju 🙂
@irresistible jeeeej super, dakujem za tip, pred par dnami som si akurat kupila kokosove mlieko aj chia, ze ich skusom vpasovat do smoothies 🙂 takze uz nemusim rozmyslat a hladat na nete recepty, toto urcite vyskusam 🙂
Caute 😠
😳
🍦🍦🍮🍦🍦🍦🍨🍭🍋🍓🍰🍳🎂🍳🍅🌽🍑🍅🍆🍯🍋🎂🍰🍰🍬🍪🍇🍆🍓🍊🎂🍌 😅
Mnam
Ja mám doma Kenwood Smoothie Maker SB327, som s ním veľmi spokojná. Dovtedy som tiež robila s tyčovým a aj keď bol fakt kvalitný, tak skrátka nevydržal. a to som robila len pre seba. tento má sklenenú nádobu, výborný výkon za pomerne rozumnú cenu.