Poraďte Ohrievač a sterilizátor fliaš

katarina1602
31. jan 2018
autumn11
31. jan 2018

Ja som mala ohrievač aj sterilizátor od aventu. Bola som s nimi spokojná.

katarina1602
autor
31. jan 2018

@autumn11 a ten ohrievač neohrozval dlho? Čítala som nejaké recenzie a písali ze dlho

lenzas
31. jan 2018

@katarina1602 Ohrievac mame chicco digitalny, a som spokojna. Mali sme na zaciatku beurer, a ohrev trval cca 20 min - 180 ml, co s chicco mam za 5-6 minut. Uvazovala som aj nad aventom, ale tym lacnejsim (ten drahsi model podla popisu ma dlsiu dobu zohrievania, skoro ako ten beurer) , ale pokial sa nemylim, tak na rozdiel od chicco digitalneho sa nevypina po tom ako tu vodu zohreje, a tym padom ked pridem k ohrievacu o par minut neskor hrozi, ze budem mat velmi prehriatu vodu, co mi nevyhovovalo. Ale pravda je, ze ten avent zohrieva vodu o nieco rychlejsie ako chicco.
Co sa tyka sterilizatora flias, tak mame avent, ale so sedym vrchnakom, a tiez som spokojna. Kupili sme najprv s tym modrym vrchnakom, len nepacilo sa mi tlacitko na zapnutie. Ked zapnem sterilizator stlacenim tlacitka, tak uz sa to neda vypnut (len ked prebehne sterilizacia, sa to same vrati do povodnej polohy), len vytiahnut zo siete. Sterilizator so sivym vrchnakom sa da zapnut tlacitkom a hned aj vypnut tym istym tlacidkom, ked by bolo treba, ale ten model je aj drahsi.

ivanamyl
31. jan 2018

Nic v zlom, podla mna vyhodene peniaze. Flasu som vyumyvala, v hrnci s vodou vysterilizovala. Ked trebalo mlieko ohriat, v rychlovarnej ohriat vodu a mlieko s flasou sup do nej. A bolo, raz dva a zadarmo ;)
Tiez som nad tymito vymozenostami uvazovala, ale par krat som urobila, tak ako som spominala vyssie a zrazu netrebalo nic kupovat ;)
samozrejme, ked ste presvedcena, ze to potrebujete, tak si kupte.

katarina1602
autor
1. feb 2018

@lenzas super dakujem

lusyc
1. feb 2018

Mala som ohrievač z Lidlu, ked sa mi raz v hlbokej noci pokazil a mala vrestala od hladu, zapla som indukciu, rychlo zovrela voda, naliala do hrnceka, dala do nej flasu s odsatym mliekom, veľmi rychlo ohriate. Odvtedy len tak. A ked cestujem, mam o jednu zbytočnosť v batožine menej. Casom sa da odhadnúť aky velky hrncek treba na ohriatie daneho množstva mlieka, tak akurat. Urcite by som si znova kupila sklenené fľašky, nie umele, aj ked su BPA free. V skle sa ohreje rýchlejšie. Ale aj rychlejsie ochladne. A sterilizovat sa da aj v hrnci s vodou.

jankaga
1. feb 2018

J som mala avent aj chicco. Avent je o vela lepsi za mna. rychlejsie ohrieval