Poraďte ohľadom domácej výživy

21. okt 2023

Práve som naplnila poháre domácou výživou z hrušky a jablka. Otočila som ich dole hlavou a zakryla uterákom.
Myslíte že budú ok alebo treba sterilizovať?

autor
21. okt 2023

Robím to s kamaratkou ktorá hovorí že netreba sterilizovať a keď tak zasterilizujeme ráno. Či radšej teraz? A na ako dlho?

viestta
21. okt 2023

Ked si ich plnila vriacou vyzivou, malo by to stacit. Ale ja prikryvam dekou, nie len utierkou

janinah
21. okt 2023

Ja sterilizujem.lebo robím pre deti a je to pre mňa poistka.

autor
21. okt 2023

@janinah a môžem to pripadne zasterilizovat ráno ? A ako sa to robí? Či to už je neskoro?

nevenka
21. okt 2023

Ja by som to sterilizovala, svokre sa pokazila asi polovica. Mne ani jedna a nedavala som ziadny cukor. Ja normalne v hrnci, na 80 stupniv 20 min.

autor
21. okt 2023

@nevenka a nevadí že je ti takú hodinku už naplnené a len prikryté? Treba to zasterilizovat asi cim skor však?? Oplatí sa to ešte vobec?

janinah
21. okt 2023

Teraz horúce do deky a ráno stačí sterilizovať..tiež nedávam cukor a nič sa mi nepokazilo

lumatri
21. okt 2023

Ja robim vyzivy bez pridaneho cukru, a preto radsej sterilizujem. Nemam zavaraci hrniec, tak sterilizujem v rure. Na internete si mozes precitat o zavarani v rure.