Poraďte mixér na smoothie

mimip
7. jún 2017

Ahojte baby, poradte mi nejaky smothie mixer, s ktorym ste spokojne? dakujem

libawet
7. jún 2017

@mimip mám Russell hobbs, dostala som ho ešte na Vianoce, no poviem pravdu, smoothie som si robila asi 5 x a prestalo ma to baviť. Teraz len občas ( skôr málo ), keď sa mi chce. S prístrojom som však spokojná, má aj dve nádoby, kde sa dá smoothie odložiť do chladu alebo vziať so sebou.

h2
7. jún 2017

@mimip Ahoj, nemám smoothie mixér, napriek tomu si bez problémov robievam smoothie už roky rokúce (začala som ešte v časoch, keď sa to ani nevolalo smoothie) obyčajným ponorným tyčovým mixérom. Bola k nemu aj nádobka s vrchnákom, takže žiadny originálny výrobok, určený presne len na výrobu smoothie nepotrebujem. 😉

butyha
7. jún 2017

Podobne ako @h2 - ziadny speci mixer, mam klasiku kuchynsky robot s velkou mixovacou nadobou - naraz urobim smoothie pre celu family - vsetkym treba 🙂

Samozrejme, ak kuchynsky robot nemas, prip. planujes robit smoothie iba pre seba, mozno zakupenie smoothie makeru stoji za zvazenie... Predsa len je to fajn ze to mas priamo v tej nadobe, z ktorej sa da pit a mozes si to v nej aj zobrat so sebou.

h2
7. jún 2017

@butyha Ja mám v tomto smolu, pijem si to sama. ☹ Muž to ani len neochutná a syn síce ochutná, ale ďalej už nechce. A to nehovorím o tých zdravších, so zeleninou, ale špeciálne kvôli nemu som robila len ovocné, sladučké... ani tak mu to nechutilo.

butyha
7. jún 2017

@h2 pozitivne treba mysliet - viac Ti zostane! :D

karkulka1
8. jún 2017

My máme Vitamix a u nás je využitý takmer každý deň. Bez problémov mi rozmixuje ľanové semienka, špenát či šalátové listy. Robievam na ňom aj mandľové maslo a maslo z lieskových orieškov. Dostali sme ho ako darček k výročiu a sme s ním max spokojní. Je dosť drahý, no jediné, čo ľutujem, že som ho nedostala ešte skôr napr. ako svadobný dar - nemusela by som mať zbytočne veľa iných "pomocníkov" v kuchyni s oveľa slabším výkonom.

gabona1
10. jún 2017

Ahojte aj my máme vitamix a je výborný. Máme ho viac ako dva roky, manžel každý deň robieva smothie a stále krásne šľape. Má aj dobré recenzie. Je trochu drahší, ale stojí za to...

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maruska3210
28. nov 2019

u nas tiez mame vitamix, ma najlepsie hodnotenie zo vsetkych mixerov

katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz