Ahojte maminky. Poraďte mi prosím ktorá kašička na trhu sa dá zamiešať aj tak aby bola redšia, a dala sa piť aj z fľašky pre nášho 8 mesačného drobca? Dcérke som také robievala na večer, no už si nepamätám značku, keďže to bolo pred 10-mi rokmi 🙂 a samozrejme odvtedy sa už určite celkom zmenila aj ponuka v tejto oblasti.
Mám totiž pocit, že malému už nestačí na noc len mliečko (poslednú dávku pije vždy medzi 23-24h), lebo sa okolo 5-tej začne mrviť a aj plakať, ako keď je hladný...
Vopred ďakujem za vaše postrehy a rady 🙂
moje deti jedli - pili Sunarky. Kúpiš v lekárni...
@bonaqa2013 Sunarku už mám kúpenú 🙂
@tamdia je to to iste, ako ked robis krupicovu kasu. Das len tolko krupice, kolko ti vyhovuje. Niekto ma rad hustejsiu, niekto redsiu. Ja riedim malej podla svojho uvazenia kase. Ked davam lyzickou z misky, tak dam viac prasku, aby bola hustejsia, ked taha z flase, tak davam menej. Este sa mi nestalo, aby ju bolelo z toho brusko. Ale tiez preferujeme Sunarku.
ja som pouzivala rozne kase a vzdy som ju spravila redsiu do flasky... alebo potom hustejsiu ked sla do tanierika. Davkovala som postupne na pozadovanu hustotu.
@tamdia Ahojky, ja mam najlepsie skusenosti z Hami kasami-nasa mala kazdy vecer vypije 300-320ml😉