Poraďte kašičku na noc, ktorá sa dá piť aj z fľašky

tamdia
7. aug 2015

Ahojte maminky. Poraďte mi prosím ktorá kašička na trhu sa dá zamiešať aj tak aby bola redšia, a dala sa piť aj z fľašky pre nášho 8 mesačného drobca? Dcérke som také robievala na večer, no už si nepamätám značku, keďže to bolo pred 10-mi rokmi 🙂 a samozrejme odvtedy sa už určite celkom zmenila aj ponuka v tejto oblasti.
Mám totiž pocit, že malému už nestačí na noc len mliečko (poslednú dávku pije vždy medzi 23-24h), lebo sa okolo 5-tej začne mrviť a aj plakať, ako keď je hladný...
Vopred ďakujem za vaše postrehy a rady 🙂

evittam
7. aug 2015

@tamdia Ahojky, ja mam najlepsie skusenosti z Hami kasami-nasa mala kazdy vecer vypije 300-320ml😉

evitka83
7. aug 2015

@tamdia hociktora kasa sa da nariedit, zavisi kolko das prasku 😉 mne pije mala z flase vsetky kase

bonaqa2013
7. aug 2015

moje deti jedli - pili Sunarky. Kúpiš v lekárni...

tamdia
autor
7. aug 2015

@evitka83 takže dám podľa vlastného uváženia toľko prášku, aby to pretieklo cez cumeľ 🙂 ? Ak to nie je zamiešané podľa návodu nemôže ho bolieť potom bruško?

tamdia
autor
7. aug 2015

@bonaqa2013 Sunarku už mám kúpenú 🙂

evitka83
8. aug 2015

@tamdia je to to iste, ako ked robis krupicovu kasu. Das len tolko krupice, kolko ti vyhovuje. Niekto ma rad hustejsiu, niekto redsiu. Ja riedim malej podla svojho uvazenia kase. Ked davam lyzickou z misky, tak dam viac prasku, aby bola hustejsia, ked taha z flase, tak davam menej. Este sa mi nestalo, aby ju bolelo z toho brusko. Ale tiez preferujeme Sunarku.

tamdia
autor
9. aug 2015

@evitka83 ďakujem pekne za tvoj príspevok 🙂
Tak to teda vyskúšam aj ja.

gretocka
9. aug 2015

ja som pouzivala rozne kase a vzdy som ju spravila redsiu do flasky... alebo potom hustejsiu ked sla do tanierika. Davkovala som postupne na pozadovanu hustotu.