Poradte mi prosím konkrétnu značku naozaj dobrých hrncov.
Ja mam solingen hrnce a su super
Keramicke. Znacka hociktora....
Berndorf , ale spokojná som aj s Ikeáckymi 😉
Za mna tescoma home profi... Plus rady vyssie od tescomy. Najnovsie som objavilav sieti Orion predajni hrnce grande. Bohuziual nemaju sady, len samostatne sa predavaju. Tie su uplne genialne tiez
za mna ikea drahsie bez plastovych ruciek..bez viditelnych srobov..velke niti...chytaju aj na indukciu..maju super dno ze ryza a tarhona neprihoria
svokra ma smaltovane biele a indukciu nieco sa ti v tom chyti a mozes vysmarit cely hrniec do kosa...cele zle..
a este keramika tak ako aj teflon vypustaju do jedla skodliviny...ked tak panvicu tak kameninu .
Mame tiez indukciu, A hrnce klasika WMF a Fissler.
Smaltovane, mala som drahé špeciálne na indukciu a vypálili mi do platne nejaké kruhy....skoro ma vystrelo,našťastie som mala aj smaltovane a po pár použitiach kruhy zmizli. S indukciu treba opatrne, veľmi rýchlo vyvrie voda ak je na vyššom stupni
Jednoznačne Tescoma....nerez a su kvalitne
Mame ceske smaltove, su super
Teraz som ich pozerala Tescoma comfort sú to,max.spokojnost,nič mi v nich neprihorelo doteraz,a používam ich roky,100 x v umývačke boli,a sú ok
Znacku ti sice neporadim lebo neviem co mame doma za ponuku, ale na polievky atd by som si vybrala nerezove hrnce a panvice keramicke. Mam aj take tie tazke hrnce (le chasseur) a fantasticky sa v tom vari.
v tych liatinových varis aj polievky?
Ja mam gro hrncovTescomu ale aj zopar z Ikea. S oboma znackami som spokojna
sadu hrncov značky Fusiontec ste niekto skušali? Máte s nou niekto skusenosti?
Ja som jedine za smaltovane.🙂