Poradíte pohárik, z ktorého tečie?

katkanova
7. feb 2012

ahojte, maly nechce cucat kvoli zubkom a chcela som kupit poharik zo sosacikom z ktoreho by mu pomalicky tieklo do ust - ale som netrafila, kupila som tomee tippee ktory aj ked otocim dolu hlavou nevypadne ani kvapka :( neviem ci je jediny a mozem kupit hocijaky iny, ale nerada by som sa zas osmekla, tak prosim poradte daky ktory mate a zarucene viete ze z neho tecie 🙂 dakujem

ichbinich
7. feb 2012

Voda tecie pomaly zo vsetkych, ktore nemaju ventil. Take starodavne pohariky, kotre mali vrchnacik so sosacikom s troma dierkami.
A urcite tecie z tych poharikov z IKEA, ktore vyzeraju ako psik 😉

sisaha
7. feb 2012

tiečie aj z tych z rady tuperware..

koksatko
7. feb 2012

kup si avent so sosacikom, das prec ventil a mas vybavene a tecie. ked sa nauci cucat, das ventil naspat, nebudes mat kade tade povylievane. alebo nauc hned na pohar, moja dcera nechcela z nico pit, skusala som jej od 7 mesiacov davat pohar, trvalo to, ale sa naucila a pije len z pohara. teraz ucime na slamku, ma poharik na jednom mieste, aby sa naucila, ked bude smadna, aby sa sama napila.

akika722
7. feb 2012

aj my mame avent so sosačikom a som max.spokojna 🙂

henulienka
7. feb 2012

zaujímavá otázka, väčšinou sa tu rozoberá, z ktorých netečie 🙂)))) Ja by som ti poradila tak ako baby, vybrať ten biely dzindzík z vnútra a vtedy bude tiecť... a ešte možno aby ten sosáčik bol gumenný, vtedy mu to vieš aj ty potlačiť a možno sa aj jemu bude menej bolestivo tlačiť ( my máme tescový s gumenným sosáčikom, a synček má tiež kupovaný v tescu, ale neviem aká značka je to, je z kolekcie Disney, taký béžový, majú aj s uškami aj bez - tiež má mäkký gumenný sosáčik )

cmulinko
7. feb 2012

ja som sa natrapila pri oboch synoch s tymi poharikmi...a vzdy som skoncila tak,ze pohare putovali do kosa..ci avent ci tomee tipee ci tesco ci uplne obucajne neznackove...furt som mala nejaky problem,tak som deti zacala ucit pit z pohara a pouzivat slamku...na moje velke potesenie...slamka im nerobila ziadny problem a konecne som nemusela kupovat drahe pohariky.

heni79
7. feb 2012

V domácich potrebách som kúpila za 1,70€ klasický plastový pohárik s 2 uškami, na ktorý je vrchnáčik, trošku vytvarovaný s dvoma dierkami. Tečie z neho pomaly. Teraz slečna pije už bez vrchnáčiku. 😉