Poradíte mi nejakú kašu, ktorá neobsahuje cukor?

bibap
3. aug 2011

Ahojte, chcela som dat malej pred vecerou kasicku, a skoro ma svaclo, ked som videla ze kazda kasa obsahuje cukor. 😠
Mate nejaku dobru instatnu kasu ktora je bez cukru? Varit mi prosim neradte, nie som variaci typ 🙂
dakujem

kvetinka211
3. aug 2011

Ahoj, ja som nasla v dmku kase bez pridania cukru a mlieka - a su pritom instatne, staci pridat 50°C vodu resp. umele/materske mlieko, alebo uvarit iba s vodou a pridat ovocny prikrm. su bio zn. babylove. Ja som kupila psenovu, maju aj ine. Doktorka mi ale vravela, ze ak babo pribera, kase netreba davat vobec. ja mozno budem davat kvoli tomu, ze pseno obsahuje vela zeleza a nechcem davat prilis vela mäsa.

gaby21
3. aug 2011

@bibap Ahoj, ja klasicke krabicove kase nedavam prave kvoli cukru, ale kupujem v Kauflande v bio kutiku instatne ryzove, pohankove, psenove, kukuricne kase, su velmi chutne a zdrave 😵

bibap
autor
3. aug 2011

@gaby21 dakujem za tip
a kde v kauflande ich maju? maju ich aj v hypernove alebo inde?
lebo kaufland ani neviem kde v okoli je

gaby21
3. aug 2011

@bibap No ja chodim specialne kvoli nim do Kauflandu, alebo este Tempo market Coop Jednota, nikde inde som ich nenasla. No a su tam pri cerealiach, alebo vlockach, kutik so zdravou vyzivou 😉

kaselka
3. aug 2011

Ahoj tiež kupujem ako kvetinka211 značku Babylove v DM-ke sú dokonca Bio, alebo pozri aj tieto značka Poex mali by sa dať zohnať v Kuflande a snáď aj v iných obchodoch tuším je to na tej stránke aj uvedené. http://www.poex.cz/zdrava_snidane.html ďalej aj od zn. Hipp majú napr. pohánkovú a ryžovú http://www.hipp.sk/produkty/instantni-kase.htm&... 🙂

kaja73
3. aug 2011

@bibap Nemliečne kase od ALNATURY a BABYLOVE-obe z DM ka maju len prirodzene sa vyskytujuci cukor z obilnin.Nemaju pridany žiadny navyse.Možes ich zarabat do UM,alebo KM,alebo aj ryžoveho mlieka tiež z DM-mojmu to prave v nom najviac chuti-je vhodne od cca 8m aspon mne to tak nas doki odporučil-to natur ryžove mlieko,to s calcioum je od roka vhodne.Tvoja mala ma len 6m,tak ich zarabaj bud do mm,alebo UM alebo do vyživky.