Chcem si kupit novu sadu hrncov..ake mi poradite?.najradsej by som asi nerezove,.ale nieco fakt kvalitne s cim ste uz par rokov spokojne..diky
ja mám výbornú skúsenosť s titánovými-nemecký výrobca,určite záleží od toho,koľko chceš investovať
Tak určite aspon jeden tlakovy, aj dva kludne. a titanove su tiež dobre, len neviem, či je to zdrave. a kvalitne nerezove tiež dobre.
Zepter 😉 su drahe, ale su to hrnce, ktore mozete pridat do zavete ako dedicstvo. 😀 Ja mam sadu nerezovych hrncov znacky Hestia uz asi 15 rokov a vyzeraju skoro ako nove (pouzivame ich pri kazdom vareni 🙂
zepter, uzasne, kvalitne, priserne drahe, ale na cely zivot a podedia aj deti...
Sandrik
Zepter
ja mam jednu supravu nerezovych tescoma uz 7 rokov ako nove a teraz som si kupila este lamart, tie su teflonove so silikonovymi ruckami, ale kupila som si ich aj kvoli farbe zelenej 🙂
Mna by tiez zaujimalo ci niekto nemate hrnce s keramickym dnom? Spokojnost? Vdaka 🙂
Mam sadu berndorf a som s nimi velmi spokojna. Mam aj jeden podobny od tescomy, ale je ovela lahsi. A mam aj 30 rocne darovane od mamy, ktore dostala ako svadobny dar 🙂 ale tie berndorf sa mi zdaju naj 🙂
reni1512 ja mam velmi zlu skusenost s keramickymi.. aj panvicami hrncami zo šetkym keramickym šetko tam prihoríí totalne všetko ... radšej nerez.... 🙂
Ja som skusala vselijake, ale ked mi mama nanutila sadu nerezovych hrncov od tescomy, tak som spadla na rit, su drahe, ale vyborne, odporucam 🙂