Poradíte kvalitné hrnce?

marissenka
7. máj 2015

Chcem si kupit novu sadu hrncov..ake mi poradite?.najradsej by som asi nerezove,.ale nieco fakt kvalitne s cim ste uz par rokov spokojne..diky

mimca77
7. máj 2015

Ja som skusala vselijake, ale ked mi mama nanutila sadu nerezovych hrncov od tescomy, tak som spadla na rit, su drahe, ale vyborne, odporucam 🙂

ittanka
7. máj 2015

ja mám výbornú skúsenosť s titánovými-nemecký výrobca,určite záleží od toho,koľko chceš investovať

lenbea
7. máj 2015

Tak určite aspon jeden tlakovy, aj dva kludne. a titanove su tiež dobre, len neviem, či je to zdrave. a kvalitne nerezove tiež dobre.

gugu
7. máj 2015

Zepter 😉 su drahe, ale su to hrnce, ktore mozete pridat do zavete ako dedicstvo. 😀 Ja mam sadu nerezovych hrncov znacky Hestia uz asi 15 rokov a vyzeraju skoro ako nove (pouzivame ich pri kazdom vareni 🙂

levma
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bielavila
7. máj 2015

zepter, uzasne, kvalitne, priserne drahe, ale na cely zivot a podedia aj deti...

aventka
7. máj 2015

Sandrik

zuzik311
7. máj 2015

Zepter

petka55555
7. máj 2015

ja mam jednu supravu nerezovych tescoma uz 7 rokov ako nove a teraz som si kupila este lamart, tie su teflonove so silikonovymi ruckami, ale kupila som si ich aj kvoli farbe zelenej 🙂

reni1512
7. máj 2015

Mna by tiez zaujimalo ci niekto nemate hrnce s keramickym dnom? Spokojnost? Vdaka 🙂

jamelia
7. máj 2015

Mam sadu berndorf a som s nimi velmi spokojna. Mam aj jeden podobny od tescomy, ale je ovela lahsi. A mam aj 30 rocne darovane od mamy, ktore dostala ako svadobny dar 🙂 ale tie berndorf sa mi zdaju naj 🙂

jessica1996
8. máj 2015

reni1512 ja mam velmi zlu skusenost s keramickymi.. aj panvicami hrncami zo šetkym keramickym šetko tam prihoríí totalne všetko ... radšej nerez.... 🙂