Poradíte jedálenskú stoličku pre bacuľatejšie dieťa?

gerdusha
13. okt 2015

Prosim vas, poradte mi dobru jedalensku stolicku pre baculatejsie dieta. Ak odhliadnem od drevenych rastovych, su na trhu nejake? Takmer vsetky maju nosnost do 15 kg. Nasa mala ma necelych 6 mesiacov a takmer 10 kg, zatial, kym nema pevny chrbatik prikrmy budem riesit v kresielku.

Ak by som kupila tu stolicku do 15 kg, aj tak ju este pouzivat nebudem a mozno, ked uz by som mala zacat, tak mala bude mat 13 kg...a to by sme ju teda velmi nevyuzili. Vdaka za kazdu UZITOCNU radu.

sissy27
13. okt 2015

má 6 mesiacov, takže ešte nebehá a ak sa dobre pamätám, tak deti v tomto období priberajú takmer 1kg mesačne...ale začne sa viac hýbať, onedlho aj behať, takže už to priberanie na hmotnosti nebude až také... inak ja som kúpila stoličku, ktorá sa mi páčila, ani som len nerozmýšľala, či to má nejakú maximálnu hmotnosť a využívali sme ju v pohode do cca 2-3 rokov...
len tak náhodný výber, pre kľud tvojej duše, tu máš jednu, ktorá nerieši hmotnosť dieťaťa 😎
https://www.mall.sk/jedalenske-stolicky/zopades...

loknicka
13. okt 2015

ja mam coletto jungle (teraz ju mam dokonca na predaj) a tiez neriesi vahu a som s nou maximalne spokojna len uz ju nevyuzivame.

COLETTO JUNGLE DETSKÁ STOLIČKA
• určená pre deti od 6 mesiacov do 3 rokov
• ľahká konštrukcia
• prispôsobuje sa postave dieťatka
• 3 polohy sklonu chrbtovej opierky
• nastaviteľná opierka nôh
• výškovo nastaviteľná – 6 polôh
• regulácia vzdialenosti podnosu od dieťatka
• odnímateľná tácka
• predné kolieska so stopermi
• 5-bodové bezpečnostné pásy
• ľahko udržiavateľný poťah

Rozmery a hmotnosť:

•Rozmery rozloženej stoličky: d 85 x š 60 x v 107 cm
•Rozmery zloženej stoličky: d 37 x š 60 x v 107 cm
•Hmotnosť: 9 kg

prego81
13. okt 2015

zijem v USA a videla som tu v obchodoch uz vselico ale speci stolicku pre baculate dieta este nie 😀
My sme mali Boon Flair (nosnost do 22.7 kil) a Stokke Tripp Trapp (nosnost az do vyse 100 kil) - v tej druhej sme mali na zaciatku take sedatko, da sa vyuzit aj pre dospelych
Tvoje dieta nebude takto priberat do nekonecna. Ked sa zacne hybat tak kludne moze len rast a zostat na tej istej vahe nejaky cas...

monique82
13. okt 2015

Ahoj, môj syn bol tiež bacuľatý. Keď sa narodil mal 4300 g, keď mal 7 mesiacoch vážil 11 kg. Teraz má 3 roky a 1 mesiac a váži15 kg. Takúto váhu má už rok. Akonáhle začne dieťa loziť a neskôr chodiť dieťa už priberať nebude, aspoň nie tak rýchlo ako prvých 6 mesiacov. My máme stoličku Babypoint Fabula do 15 kg a používame ju.

seahorse27
13. okt 2015

Neboj sa, ona ti uz tak rapidne priberat nebude. Vacsinou su tie stolicky robene do 3 rokov, ale mne uz mala ako 2-rocna nechcela v nej sediet a sedela potom na normalnej stolicke, pod zadkom vankus, pekne za stolom. Bola, aj je tiez dost tazka, v roku mala cca 11kg, v 3 rokoch uz 20kg. Mladsi syncek je na tom rovnako - teraz ma rok a takmer 12kg, normalne sa zmesti do stolicky (mame neonato) a teda planujem ho tam davat aj nadalej, vyzera byt poriadne stabilna. Neviem, kolko ma nosnost, lebo papiere od nej uz asi nenajdem, ale ani mi nenapadlo to riesit. Ked vyrobca napise nosnost do 15kg, aj na kociky, tak aj tak su predimenzovane a udrzia urcite viac kil.