Poradíte jedálenskú stoličku?

monika6813
16. nov 2014

Ahojte mamičky !
Chcela by som Vás poprosiť o váš názor . Chcem kúpiť /bohužiaľ nie novú ☹ / jedálenskú stoličku a úúúplne som sa stratila ...vôbec neviem akú vybrať ? Polohovateľnú s poťahom alebo Ikea klasika ??? Čo mi poradíte ? Aké sú vaše skúsenosti ohľadom stability a údržby ?
Za každý názor vopred moc ďakujem !

ushuaia
16. nov 2014

@monika6813 vobec nevadi, ze nebude nova...co usetris mozes investovat inde 🙂 ...vyber s gumenym potahom polohovatelnu- lahka udrzba, ake ma ikea neviem...my sme vela na vyber nemali, kupili sme chicco a som spokojna - kedze tu kde zijeme je to nas jediny obchod ,,pre deti,, 🙂

monique82
16. nov 2014

mám dve deti, Martinkovi sme kúpili úplne novú drevenú klasiku, pultík sme museli 3x posúvať a keď sa do nej už nezmestil mal 1,5 roka tak sme mu ju dali do detskej izby ako stôl a stoličku.
Ivetke sme kúpili na modrom koníkovi cez bazár Babypoint Fabulu za 35 Eur polohovateľnú s umývateľným poťahom. Maximálna spokojnosť, je do 15 kg teda 3 rokov. Občas si do nej chce sadnúť aj Martinko, má 2 roky a 2 mesiace a v pohode sa zmestí.

monique82
16. nov 2014
lucianakoniku
17. nov 2014

hlavne aby bola stabilna a umyvatelna. my sme povodne chceli rastucu stolicku Tripp Trapp od Stokke ale nakoniec skoncili pri stolicke Antilop z Ikea, nie je sice krasna, ale da sa lahko udrziavat a je velmi stabilna. vyhodou je aj cena - s pultikom cca 15 EUR, takze sme ich mohli nakupit aj k starym rodicom. ja som v nej objavila este jedno obrovske plus, nohy sa totiz daju dat kedykolvek prec takze stolicka sa zmesti v pohode do auta a obcas s nou aj cestujeme, kym sme ju nekupili k svokrovcom, pravidelne sme ju k nim takto bravali. a ked sa nepouziva (hlavne u starych rodicov), moze byt zlozena niekde v skrini a nezavadzia.

liebling98
17. nov 2014

@monika6813 súhlasím s @lucianakoniku My máme tiež tú obyčajnú z IKEA a maximálna spokojnosť.

jasminet
17. nov 2014

doma mame velku pevnu, sklapaciu stolicku, velka spokojnost od malicka (znacku si neviem spomenut (uz je odlozena), nieco ako fabula... na chalupe antilopu z ikei...oba mi maximalne vyhovovali, len... ta velka bola tazka, cize len na doma, antilopa s nami cestovala kym sa mi v nej jednorocny syn nepostavil - tie pasy su na 2 veci... a hlavne ked sa dobre odrazil nohami od stola v antilope, tak letel aj so stolickou...

bianka741
18. nov 2014

@monika6813 Dobrý večer, neviem nakoľko by sa Vám páčila takáto jednoduchá jedálenská stolička, ale predávam ju za 35 Eur.. je stabilná, jednoduchá, pohodlná.. Je čisto nová ešte nevybalená z krabice. Má ju švagriná, a je s ňou veľmi spokojná. 🙂