Pohárik od 4. mesiaca

janikes
28. apr 2014

Ahojte, o chvilu zaciname s prikrmami a tym padom by sme mali aj s vodou. Ako ste zacinali v 4+M vy?? Aky poharik a kolko vody vase deticky za den vypili? alebo ste vodu pridali az neskor?? Lebo ako som pozerala, vacsinou vsetky pohariky su od 6+M

tatianka79
28. apr 2014

@janikes Ahoj,my sme zacinali s vodickou asi v case prikrmov,maly ma iba rok aj pol a cudujem sa ze si to presne nepamatam 🙂 my sme mali poharik na ucenie NUK s makkym silikonovym sosacikom. Doteraz ho pouzivame 🙂 plus kopu inych od Aventu ale tento je aspon u nas a vsetkych kamosiek jednotka 🙂

euka210
28. apr 2014

lebo standardne, ak je dojcene, sa zacina s prikrmamy od 6m. Zaciatok prikrmov vobec neznamena zacat s vodou, to pocujem prvy krat. Po skusenosti pri prvom, ktory makky naustok len kusal, skusim rovno tvrdy ci sa chyti.

michaelkanr
28. apr 2014

Ak je babo kojene, nemusi s prikrmami zacat pit aj vodu. Samozrejme, mozes ponuknut, ale staci mu materske mlieko, aj rak tym prikrmom zo zaciatku vela neda🙂 pokial je teda kojene, tak staci zacat s prikrmami az po dovrseni 6. mesiaca, babo vobec o nic nepride a ani ty, aspon memusis chystat a vymyslat co varit🙂

janikes
autor
28. apr 2014

dakujem baby, my sme na UM, tak uvidim koncom tohoto tyzdna ako tie prikrmy nam pojdu 🙂

fopka
28. apr 2014

@janikes ja som zo zaciatku vodu nedavala, maly ju jednoducho nechcel, ani cajik. pil totiz vela mliecka, tak mu zrejme tekutiny nechybali....niekedy trochu vody som dala, ale len z lyzicky, pretoze inac ani za svet nechcel, ani z flase na cumel ani nicoho ineho. az ked zacal papat vo vacsom (cca v 7. mesiaci), tak zacal pit vodu uz "riadne" a na poharik (rovno tvrdy naustok, aby ho nežuva ale naucil sa rovno sat) som ho zacala ucit az ked mal asi 8 mesiacov, teraz bude mat 10 a za obedom bez problemov vypije pohar vody, dokonca vodu niekedy pyta aj za jogurtom 😀

tinka8873
28. apr 2014

My sme davali od zatiatku caj a vodicku 🙂 Prvy poharik dostala v 5. mesiacu, ale jej na sadol. Vymenili sme na iny a tekutiny pije uz iba s toho 🙂