Prosím poraďte do čoho uskladníte deťom pitie v zime ... pijeme v pohode z pohára so sosáčikom alebo aj so slamkou ... často chodíme po vonku a chceli by sme mať vždy nejaký teplý čajík pri sebe ale nemám žiadne skúsenosti ani so značkou ani s variantami čo je lepšie ... vopred ďakujem
Ja mám termosku úplne obyčajnú, staršia vie piť z jej vrchnacika a mladšej nosím pohárik so sosákom -prelejem keď chce a hotovo.Žiadne drahé a zbytočne fľaše.😉
Pozri tuto: https://www.kuchynskepotreby.cz/cz-detail-11408...
Je to termoska, vnutri je slamka a na vrchu taky cucak, ktoru ked sa zaklapne, nic nevytecie. Je z antikoru a vrchnak sa casom poskodi, ale da sa kupit nahradny za cca 1,5 €. Maju rozne motivy, a objem 0,4 l a 0,5 l. Dobre udrzia teplo, ja som s nimi spokojna, decka ich nosia denno denne do skoly🙂 daju sa kupit v domacich potrebach orion, ale videla som ich aj v merkury markete.
My mame tiez detsku termosku so slamkou z Tescomi a ja som spokojna, cajik zostane teply.
Nam sa zatial nic take nestalo a to sme ju uz mali minuly rok. Treba to zatvarat ked je sosacik otvorene,po zasrobovani vyliat co sa dostalo do sosacika a hotovo 😉
Ja davam do obalu takeho co je urceny na flase. Zohrejem viac caj a potom to tam podrzi kym sme vonku.