Kočky prosim vas, ktore mate skusenost s poharikom Avent Magic Cup - mam 12 tyzdnovu dcerku, ktora je doteraz plne dojcena, no pri tychto horucavach jej okrem mliecka podavam aj feniklovy cajik, prip. vodicku. Samozrejme z flasky, no naco by som sa ja trapila s lyzickou, striekackou a pod.
A tak mi treba!-dnes uz bola malinka na prsnikoch nestastna, zacala ich odmietat a pravy mi pomaly pri tom objeme mlieka a hrckach scervenel (samozrejme odsavam). Prvej dcere som ine tekutiny podavat nemusela, nakolko je oktobrova a ked boli horucavy, uz poharik zvladla.
MOJA OTAZKA: Mate niektora pozitivnu skusenost so spominanym poharikom uz v tretom mesiaci?
Silno vam dakujem za rady!😉
Vdaka! Nemyslim dnes alebo vcera, ona sa mi nejak do tej flasky buchla tyzden-dva dozadu, ale dnes to uz bolo cele zle.
@bellahc s tymto poharikom skusenost nemam /ked som nejaky podobny aj kupila, bolo to parkrat pouzite/ a viem, ze sa na to nepytas, ale skusala si jej davat aj normalne z poharika? ja ked som detom davala nieco mimo kojenia, davala som normalne z poharika, samozrejme babo bolo vzdy oblozene plienkou a trvalo to dlho, ale naucili sa rychlo chlipkat z klasickych poharikov..
Nie, nemam pozitivnu skusenost, poharik tiekol kade tade, len nie tam, kde mal. Ak chces davat vodu (AKE HORUCAVY, sak je kosa jak v Rusku!!!!!), davaj lyzickou alebo malou injekciou (bez ihly, dostanes v lekarni). Ale podla mna nie je tak teplo, aby bolo treba doplnovat tekutiny.