Pohárik Avent Magic Cup

bellahc
16. aug 2016

Kočky prosim vas, ktore mate skusenost s poharikom Avent Magic Cup - mam 12 tyzdnovu dcerku, ktora je doteraz plne dojcena, no pri tychto horucavach jej okrem mliecka podavam aj feniklovy cajik, prip. vodicku. Samozrejme z flasky, no naco by som sa ja trapila s lyzickou, striekackou a pod.
A tak mi treba!-dnes uz bola malinka na prsnikoch nestastna, zacala ich odmietat a pravy mi pomaly pri tom objeme mlieka a hrckach scervenel (samozrejme odsavam). Prvej dcere som ine tekutiny podavat nemusela, nakolko je oktobrova a ked boli horucavy, uz poharik zvladla.
MOJA OTAZKA: Mate niektora pozitivnu skusenost so spominanym poharikom uz v tretom mesiaci?
Silno vam dakujem za rady!😉

vroni
16. aug 2016

Nie, nemam pozitivnu skusenost, poharik tiekol kade tade, len nie tam, kde mal. Ak chces davat vodu (AKE HORUCAVY, sak je kosa jak v Rusku!!!!!), davaj lyzickou alebo malou injekciou (bez ihly, dostanes v lekarni). Ale podla mna nie je tak teplo, aby bolo treba doplnovat tekutiny.

bellahc
autor
16. aug 2016

Vdaka! Nemyslim dnes alebo vcera, ona sa mi nejak do tej flasky buchla tyzden-dva dozadu, ale dnes to uz bolo cele zle.

jana_eyre
16. aug 2016

@bellahc s tymto poharikom skusenost nemam /ked som nejaky podobny aj kupila, bolo to parkrat pouzite/ a viem, ze sa na to nepytas, ale skusala si jej davat aj normalne z poharika? ja ked som detom davala nieco mimo kojenia, davala som normalne z poharika, samozrejme babo bolo vzdy oblozene plienkou a trvalo to dlho, ale naucili sa rychlo chlipkat z klasickych poharikov..