Maminky prosím existuje nejaký liek na chuť do jedla pre 4r ? Myslím skôr niečo čo predpise pediater. 4 ročný úplne odmieta stravu v škôlke za 8 hodín nezje vôbec nič. Ani len neochutná. Kolektív nepomáha, b komplex užíva uz dlhšie a tiež nič. Ani doma nieje veľký jedák ale aspoň niečo. No posledné týždne to prerástlo až do strachu ísť do škôlky lebo bude musieť papať.
Dr nám hovorila ze ma ďalej užívať bčko ale vidím ze to nemá žiadny účinok tak už rovno sa jej budem pýtať na liek ktorý mi poradite. Dakujem
Peritol
Kolko vazi? Nam kazala davat b komplex a Pediakid
@deti95060810 peritol z vlastnej skúsenosti neodporúčam. Je návykový a má silný utlmujúci efekt. Brala som ho a pol dňa som z neho prespala, takže som jedla ešte menej než predtým. Nehovoriac o podráždenosti a ďalších xy vedľajších účinkoch.
@autorka skúste pangamin, ale ono to vyzerá skôr na psychický problém (?) . Nezjedla v škôlke niečo, z čoho jej bolo zle a odvtedy odmieta jesť? Alebo nenútili ju v škôlke nasilu niečo zjesť? Skúste variť aj doma pestrejšie, ozbobiť tanierik, nech aj oči jedia.
Pangamin
Ako keby som čítala o mojej dcére no tá má 5,5 ☺️ ešte som na nič neprišla čo by zmenilo jej postoj k jedlu
Pripnem sa