Plastový alebo látkový podbradník?

janka2732
25. nov 2010

Rozmyšlam kupit plastovy podbradnik ale nemam skusenost je dobry alebo nie????

ichbinich
25. nov 2010

Ja mam dva z umelej "latky", teda nie tvrde a daju sa prat. Ale maly ich vyslovene neznasa. Takze kazdy bol zaspineny a oprany presne raz... Takze pouzivam latkove, tie si nestrhava z krku.
Ak myslis taky tvrdy, s tym nemam skusenosti.

gabika17042010
25. nov 2010

Asi závisí aj od veku bábätka, nie? Moja dcérka má 2 mesiace a dávam jej látkové podbradníčky...

dankadina
25. nov 2010

moja mala nikdy plastový nechcela, vadil jej na krku, látkový pretiekol ale našla som látkový - froté, ktorý je zospodu podšitý pvc a maximálna spokojnosť

latvia
25. nov 2010

ja malemu davam latkovy, ktory je podsity gumou. mne osobne by mi tvrdy umely golier na krku vadil 😉

newyorkgirl
25. nov 2010

ja som teraz zacala pouzivat tiez latkovy podsity PVC, co sa da prat, mame z tesca a dokonca ma aj rukavy, pretoze maly do vsetkeho siaha ruckami aj si ich dava do pusky, takze vsetky tricka boli spinave na rukavoch, je to super vynalez naozaj....

janka79
25. nov 2010

kym deti nezacali jest lyzickou davala som im latkovy podbradnik podsity PVC...na to, aby sa neogrckali, posluzil tento podbradnik vyborne...ked uz zacali papkat lyzickou dostali umelohmotny podbradnik...ked nahodou potrava vytecie, zachytava sa v podbradniku, po pouziti staci umyt vodou...

dara76
25. nov 2010

Tvrdy plastovy sa nam neosvedcil. My pouzivame tenky zo 100%PEVA z IKEA.Netreba ho zakazdym davat do pracky ale je to mozne.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/3017...
Ale dobre su aj latkove podsite PVC,.

silviami
25. nov 2010

my sme zozačiatku používali látkové, keď začala jesť príkrmy, tak sme prešli na tie látkové s rukávmi, podšité pvc, ale odkedy je sama tak si neviem vynachváliť tvrdý s takou miskou, kde keď vyleje celú polievku, tak sa to zachytí. Sama by som si ho nekúpila, sme ho dostali a ešte som si myslela že načo mi bude, veď jej takú umelú hmotu nebudem dávať okolo krku, ale teraz je to jediné čo používame

berus222
25. nov 2010

najprv sme pouzivali latkove a teraz bud latkove podsite gumou alebo makky plastovy z tesca. mame aj ten tvrdy plastovy ikea, ale ten nechce.

annie13
25. nov 2010

makky plastovy ako dala link dara76 na papanie a teraz nam idu zubky tak z tesca latkovy na patentku aby nemala mokre tricko

exupery
25. nov 2010

Mi momentalne podbradnik bojkotujeme...takze staaaale perieme.

pink_lady
25. nov 2010

latkovy - podsity ...

minnie55
25. nov 2010

Steká z neho jedlo, podľa mňa je o ničom. My používame klasický froté podšitý igelitom, je super.

dida81
25. nov 2010

moj malý neznesie ten plastovy,,, klasicky látkový podsitý je naj! 😉

aknaj
25. nov 2010

najprv zisti, či ho budete potrebovať 😉
Kým boli deti malé, tak veľmi málo. Kým som ich kŕmila ja, tak sme jedli skoro úplne čisto. Až keď začali jesť samé, tak potrebovali podbradník, ale to som radšej dávala klasickú utierku. Hlavne preto, že je vačšia. Jedlo nepadalo len pod bradu, ale obvykle aj na ramená /ako sa otáčali/ a hlavne na kolená 😀 . Takže tá utierka pokryla veľkú časť ich tela
Ale podľa toho, čo tu píšu baby, asi by som tiež odporučila látkový podšitý gumou. Neviem si predstaviť, že by ten tvrdý umelohmotný vydržal na krku ...

mia258
25. nov 2010

My síce zatiaľ nevyužívame žiadny, ale prikláňam sa k látkovým, podšitým 🙂

kikulienka19
12. aug 2014

Baby, prosím, nemáte niekto doma nepotrebný IKEA ŽABA tvrdý plastový podbradník? Kúpim ho od vás, nám praskol a už sa nevyrába. Píšte prosím do emailu,na vlákne sa dá odpovedať iba raz. Ďakujem!!!