Ahojte potrebovala by som radu ohladom jedenia.Dufam ze nie som jedina co ma s tým problém.Nas maly syncek teraz ma 8 a pol mesiaca ma stále problém s prikrmami, papa ich od cca 4mesiaca ,po par lyžičkach ( 4-5) začne byť nekludny,kričať , kopať A pusu začne otvárať az ked mu niečo ukazujem2 alebo ho niekto zábava skúšala som uz všeličo a nemyslím si ze je to o tom ze mu to nechutí lebo to by mi ani na začiatku neotvaral pusinku .Ak mate nejaké skúsenosti alebo rady tak prosím sem s nimi
Moja má 1,5 a zje iba o trošku viac ako 4 lyžičky. Plače nechaj tak a ponúkni neskôr.
Ahoj. Moja dcérka sa tiež zo začiatku nevedela "sústrediť" na jedenie. Keď už ma unavovalo robiť jej stále opičky aby jedla, tak som jej proste zapla Spievankovo a pod a jedla. Teraz má rok a mesiac a v pohode už papá aj bez pozerania 🙂 keď napríklad teraz nechce jesť a viem, že je hladná, tak jej dám druhu lyžičku do ruky a hovorím jej, aby dala jesť aj mne. A vtedy ako mi dáva lyžičku, tak automaticky aj ona otvára pusu, lebo mi ukazuje že mám spraviť "aaaa" 😁.