Ahojte maminy uz som zúfalá. Moja 2 mesačná mala mi pri pití mlieka neskutočne plače..mimo pitia neplače len ak pije. Bruško ju neboli, kaka prdi. Od narodenia sme pili klasický nutrilon advanced ale bola hrozne soplava vkuse tak dr. Nam zmenila mlieko na nutrilon comfort a colics kvôli laktoze ci co.. Prvý týždeň aj niečo bolo fajn píla.. sopliky naozaj zmizli ale potom mi začala hrozne pri pití mliečka plakať myslela som si prv že jej nechuti tak som skúsila dat trosku vody na skúšku ci bude aj tak plakať a plakala uz aj pri pití vody. Boli sme poslane aj na krčné ci náhodou nebolia uška. Na krčnom je všetko v poriadku tak ja už neviem zúfalá skúšala som zmeniť aj cumel ale nič nepomáha, mlieko z fľašky jej ide v pohode. No ona je vždy nervózna otáča hlavou pluva mlieko plače extrémne. Už som skúšala aj všelijaké polohy na pitie ale nič. Rozmýšľala som teda viem ze je to výnimočné ci jej nemôžu ísť zúbky ak to je len pri pití mlieka?? Alebo ja neviem ešte niečo to môže byť? Údajne si nikto nemysli ze toto bude z mlieka nakoľko to je iba pri tom pití.. Cumel ak má tak je v pohode... 😭
Comfort a colic by som vyhodila do koša, kúpila bezlaktózove, ak ani po 5dnoch žiadna zmena kúpila nutrilon Allergy Digestive Care, pije sa pri abkm.
Nas maly presne toto robi ked mu idu zubky, ale to nema dva mesiace, to sa mi zda predsalen priskoro. Ked papal prikrm alebo kasu tak bolo fajn, asi to satie mu nejak vadilo na zubky.
@lelelienka a cumel mu nevadí?
@niki9807 možno ma reflux a vracia sa jej mlieko späť do hrdla, treba ju dávať viackrát aj počas kŕmenia odgrgnut. Normálne prerušiť pitie a dat do polohy na odgrgnutie a keď grgne, pokračovať v kŕmení. Keď nepomôže, skus dat sirup na reflux, ak ani to nie tak ako radi
@danielahamar
@niki9807 nie, cumel mu nevadi a neustale nieco zuzle, obhryza
Problém s uzdičkou nemôže mať?
Ešte som chcela dodať ze minimálne ale raz, dva krát za 2 dni sa možno stane ze mi vypije celú dávku