Pitie z hrnčeka s uškami

chikitka
5. okt 2012

ahojte maminy, chcela by som sa opytat, kedy ste zacali ucit vase ratolesti pit z hrnceka s uskami, alebo aj z flase s uskami? kedy to vase babo zvladlo? nas mal vcera ukonceny 5.mesiac...

brtkulka
5. okt 2012

od 6 mesiacov, ale kym sa naucil, trochu to trvalo 🙂

brtkulka
5. okt 2012

inak makky naustok na hrnceku je lepsi, aspon u nas to platilo, flasu odmietal, kedze je kojeny.

chikitka
autor
5. okt 2012

ja som vyfasovala od kamosky pre maleho flasku nuby s 3ma cumlami, kym som konecne zistila, ktory je na co a kedy ho pouzit, mal maly 4 mesiace 😀 aj to len nahodou, ked som na tu flasu narazila v obchode 😀 a tam je taky "naustok" dufam ze myslime to iste... ale tusim to bolo odporucane od 9. mesiacov. este je tam aj taky sosak, od 12. mesiacov vraj...neviem ci tym odporucaniam verit... no a vo vybave na papanie z ikey, taky zabaci zeleny set, je taky hrncek s naustkom a troma dierkami. tak neviem, ze ci ho mam chudaka s tym uz obtazovat... nechcem ho zatazovat vselicim prilis skoro, lebo on rad zabuda vsetky novoty co objavil na celkom dlho 😝 je to taky najprv velky sikovnik a potom hnilak spomenut si... ze sak to uz ovladam tak to uz netreba 😀 😀 😀 na brusko sa mi tocil celkom rychlo a teraz sa mu nechce a tvari sa ze to vobec nevie... 😕 teraz sa usilovne uz tyzden zaobera brusakmi do sedu... som zvedava kedy ho to zasa prejde 😀

brtkulka
5. okt 2012

a v com mu davas vodicku alebo cajik? zvacsa kojene deticky prejdu hned na hrnceky. vygoogli si hrncek s naustkom.

chikitka
autor
5. okt 2012

@brtkulka moj papa umele... tak z flasky s normalnym cumlikom... aj cajik pije z flasky s cumlikom...

chikitka
autor
5. okt 2012

@brtkulka ok, takze naustkom myslime to iste 🙂 on ma cumlik este stale prvu velkost, tak kym ho zacnem ucit z hrnceka (teda aj s naustkom) asi by bolo dobre dat mu uz vacsi cumel predtym, nie? aby sa nedusil potom tou potopou 😀 ale ked kojis, asi nevies, ci? v kazdom pripade aj tak dakujem 😉

ikke
5. okt 2012

@chikitka ten z ikea az po roku, dovtedy je dost mozne, ze mu bude vadit jednak preto, ze je tvrdy a jednak preto, ze z neho rychlo tecie
lepsi je avent s naustkom od 6 mesiacov a este lepsi tommee tippee od 6 mesiacov, ten jediny naozaj netecie. moj syn sa na ne naucil az okolo 8.-9. mesiaca...

brtkulka
5. okt 2012

@chikitka tak by som ho netrapila este hrncekmi 🙂 potom podla veku dietatka, ako pise ikke, ja mam zn.momma, tiez je netecuci.

chikitka
autor
5. okt 2012

baby dakujem, mne sa tiez zdal tvrdy prilis ten ikeacky... ok, tak teda pockam, sak nemusi byt uz az taky velkac 😉

kari11
5. okt 2012

My sme zacinali s poharikom s naustkom s Kinekusu zhruba, ked mal malý 8-9 mesiacov....Mali sme aj Avent hrncek, ale ten nechcel a flasu sme mali len asi 2 mesiace a to tiez len ked sme isli von