Ahojte,možno je to "blbá" téma-otázka 😀 ,,ale poraďte mi... kde držíte pečivo,ako ho "uskladňujete"?Neviem,čo mám kúpiť na pečivo,aby to aj nejako vyzeralo,aj bolo praktické.. 🙂 😅
tak ja mam chlieb aj pecivo v takych slamennych chlebnikoch-ak niekedy pecivo rozmrazujem len ho zakryjem utierkou do rozmrazenia a tiez ho davam tam.myslim si ze dnes je na trhu obrovsky vyber 😀
v drevene chlebovce a latkach zadne igelity a umeliny ..to je pak rychle plesnive
tak my nakupujem jednou týdně a tím pádem mám pečivo v mrazáku.Když se rozmrazí je jek čerstvé 😉
fu a este tak krajany chleba ktory predavaju zabaleny -ten tou umelinou aj smrdi a chceli sme si doma ulahcit robotu na grilovacku a z vecera do rana ozelenel 😠
Neuskladňuju nijak.. večer upeču, přes den se sní, večer upeču.. 😉
ja kupujem peicvo a este cerstve ho zmrazujem.ci uz chlieb alebo rozky...no chleba po vybrati z mraznicky uz nie je taky cutny,ale lepsie ako suchy jest a rozky su v mraznicky ako cerstvo upecene a rozmrazuju sa len cca 10 minut 😉
bibula, píše se to Tupperware 🙂 A ano, chlebníky jsou ok, i nakrájené pečivo vydrží i na řezu měkké, neoschne. Vzduch v tom cirkuluje, takže taky ok. Pozor, pečivo se do toho musí dávat bez obalů, jinak to nemůže fungovat. Jinak já mám taky pečivo hodně v mrazáku a akorát ho pak hodím do chlebníku.
chcem sa spýtať to pečivo dávate do sáčku a tak do mrazničky alebo do umelých krabičiek jedno na druhé a potom ho vyberiete a len tak voľne necháte rozmrznúť??
môžu sa tak skladovať aj pečené koláčiky z kys. cesta??? tak poprekladať sáčkom a šup do mrazničky?? alebo peč. papierom,,
😀
ja drzim chlieb v chladnicke, pripadne v mraznicke a rozky a pod. kupujem iba na okamzitu konzumaciu...
v mraziaku mam chlieb v sacku a vecer ho vyberiem a necham na kuchynskej linke rozmrazit aj v tom sacku...
Babala... to fakt...??? 😕 ty brďo 😀
ja idem každý deň na čerstvé... držím v rúre 😀 😀 😀
ja taky kupuju jen to, co snime.....1/2 chleba na dva dny. Rozmrazenej nesnasim.
kristi a preco? ja nevidim..teda necitim rozdiel. ale ja ani nemam moznost kazdy druhy den chodit do obchodu na chlieb...
babalala: tak jsem rada, ze je to normalni i v jinych rodinach... 😉
Co se nesni davam do kosiku na pecivo /slameny s jutovou vlozkou.../,ale posledni dobou mi prijde, ze milackove snedi i to co doma nemame.... 😀
ja zase tu moznost mam, tak si dam radsi cerstvej....rozmrazeny mi proste nechutna, nevim proc, poznam to, je v nem neco divnyho...
ja hodlam koupit tu pekarnu bo to co se posledni dobou prodava je des bes hnije to plesnive jak hrom hnusne odporne pecivo ,nerikam vsecko,ale vetsina je hrozna ,neda se to poradne jist neco je nafoukle tak,ze po skousnuti mas vzduch v puse a vubec jedla sem z pekarny chleb a neda se to srovnat i v obyc troube udelanej chleba je sice hodne pracnej ,ale vydrzi tyden a je chutny!! 😲
apiii, nechces pekarnu? ti ji prodam za pakatel......u nas je uplne zbytecna...
ja chci pect 😀
Tanawe - přesně tak - čím větší nabídka, tím větší poptávka.. 😀
Pícku jsem dlouho nechtěla, myslela jsem, že to bude další krám, co zabírá v kuchyni místo, ale co ji máme, tak zahálela snad jen pětkrát.. Což mi připomíná, že bych se neměla vykecávat, ale zadělávát.. 😉
kristi mozno ti nasiakne niecim z toho mrazaku...u nas je vzdy ako cerstvy po rozmrazeni.
mne v chladnicke chlieb nikdy nesplesnivel, ani ked som na neho zabudla 😅
ja dávam často chleba do mrazákua hlavne ked ho rozmrazujem v mikrovlnke a ešte je teplý má veľký odbyt.zvykla som piecť doma iba v elektrickej rúre,ale chcem kúpiť pekáreň,u nás sa využije 😅
ja to neskladujem-lebo amm stale cerstve pecivko......... 😉
ja kupujem vacsinou cerstve pecivo,ale obcas strcim aj do mrazaku
aponchie ak chces piest tak by si mohla u nas skusit 😀
a z mrazaku som mala akurat tak knedlu-a bola dobra 😉
😀 myslim,ze teraz dost pouzivaju tuperw...neviem ako sa to pise,my sme jednu dobu mavali pecivo v chladnicke,teraz len tak v igelitke a v kosiku, aby maly stale nedrobil,kedze je samoobskuhovna 🙂