Viete mi poradit, ci cumlik zn. Avent sedi na flasu zn. MAM? Dakujem
Hehe ja to mam presne naopak 🙂 mam flasky avent a cumliky MAM a tie sedia bez problemov 🙂 a isla som ti to vyskusat a sedia cize vklude to mozes tak pouzivat 🙂
kto pouzivate cumliky Avent, vyskusajte Chicco. Ja mam flase Avent a cele to srobovanie aj dudel Chicco a takto sa mi to viac paci, ako ten vrch od Aventu. Chicco dudle su take maksie podla mna. ale pasuju tam aj cumle baby love z dm drogerie a aj mam.
nerozumiem, preco takto menite a kombinujete? Flase aj cumle jednej znacky su vyrobene tak, aby jedno k druhemu presne sedelo a tesnilo. Kazdy cumel pasuje do presneho typu zavitu a zavit pasuje presne na konkretny typ flase, za tymto ucelom je to takto vyrobene.
Ked nepasuje presne, vo flasi moze vznikat bud podtlak a babetko nemoze pohodlne a pokojne pit (cucka a hlta vzduch namiesto mliecka), nepije suvisle, pusta sa pocas krmenia cumlika a prehlta vzduch, takto sa skor unavi a nevypije potrebnu davku, alebo naopak, cumlik a zavit netesnia tak ako maju a mliecko bud vyteka alebo flasa taha prilis vela vzduchu, ktory peni mliecko a deti maju potom koliky z toho ze sa najedia vzduchu! Kazda flasa ma iny princip tesnenia, ventilovania vzduchu a vyrovnavania podtlaku (vakua).
@veroninika nemozes si kupit komplet Avent aj s cumlom?
@stanislavo nemozes pouzivat komplet flasu Chicco? Alebo potom komplet Avent?
Len preto, ze sa vam to paci...?
ahojte,moja mala ma 10 mesiacov a doterat avent stale, ale zle sa cisti, dnes som kupila mam, kedze sa vybera aj dno, pouzivali ste teda ten cumel avent do mam?
nesedí, preteká okolo závitu. Avent má úplne iný spodok cumlíka. Nijaká iná fľaša nemá taký koniec. Zato MAM a NUBY sa dajú kombinovať...robím to bežne. Nuby som tiež mala doma a nešlo to. Ak to niekomu ide...neviem, žeby bolo viacero verzií Avent fľašiek???
a vraj na vent flasky sedia cumle z DM drogerie tie baby love
ahoj, sedí 😉 , skúšala som u švagrinnej 😀