Pasuje cumlík Avent na fľašu značky Mam?

veroninika
12. okt 2011

Viete mi poradit, ci cumlik zn. Avent sedi na flasu zn. MAM? Dakujem

zuzana17
12. okt 2011

ahoj, sedí 😉 , skúšala som u švagrinnej 😀

zlatiak
12. okt 2011

Hehe ja to mam presne naopak 🙂 mam flasky avent a cumliky MAM a tie sedia bez problemov 🙂 a isla som ti to vyskusat a sedia cize vklude to mozes tak pouzivat 🙂

stanislavao
13. okt 2011

kto pouzivate cumliky Avent, vyskusajte Chicco. Ja mam flase Avent a cele to srobovanie aj dudel Chicco a takto sa mi to viac paci, ako ten vrch od Aventu. Chicco dudle su take maksie podla mna. ale pasuju tam aj cumle baby love z dm drogerie a aj mam.

hajanka
13. okt 2011

nerozumiem, preco takto menite a kombinujete? Flase aj cumle jednej znacky su vyrobene tak, aby jedno k druhemu presne sedelo a tesnilo. Kazdy cumel pasuje do presneho typu zavitu a zavit pasuje presne na konkretny typ flase, za tymto ucelom je to takto vyrobene.
Ked nepasuje presne, vo flasi moze vznikat bud podtlak a babetko nemoze pohodlne a pokojne pit (cucka a hlta vzduch namiesto mliecka), nepije suvisle, pusta sa pocas krmenia cumlika a prehlta vzduch, takto sa skor unavi a nevypije potrebnu davku, alebo naopak, cumlik a zavit netesnia tak ako maju a mliecko bud vyteka alebo flasa taha prilis vela vzduchu, ktory peni mliecko a deti maju potom koliky z toho ze sa najedia vzduchu! Kazda flasa ma iny princip tesnenia, ventilovania vzduchu a vyrovnavania podtlaku (vakua).

@veroninika nemozes si kupit komplet Avent aj s cumlom?
@stanislavo nemozes pouzivat komplet flasu Chicco? Alebo potom komplet Avent?

Len preto, ze sa vam to paci...?

kapokapo
10. jan 2014

ahojte,moja mala ma 10 mesiacov a doterat avent stale, ale zle sa cisti, dnes som kupila mam, kedze sa vybera aj dno, pouzivali ste teda ten cumel avent do mam?

ivuska027
10. jan 2014

@kapokapo nesedi, preteka, ale velmi podobny ako avent ma canpol baby a ten do mamky sedi, pouzivam to tak 😉

patricionella
10. jan 2014

nesedí, preteká okolo závitu. Avent má úplne iný spodok cumlíka. Nijaká iná fľaša nemá taký koniec. Zato MAM a NUBY sa dajú kombinovať...robím to bežne. Nuby som tiež mala doma a nešlo to. Ak to niekomu ide...neviem, žeby bolo viacero verzií Avent fľašiek???

nika82
10. jan 2014

a vraj na vent flasky sedia cumle z DM drogerie tie baby love