Parný varič a mixér Beaba Babycook

kristina22
24. feb 2012

Ahojte Mamičky neviete mi poradit kde by som najlacnejšie zohnala parný hrniec Beaba Babycook? 😒 Prípadne neponúkate niekto??Ďakujem 😉 😉

kaselka
26. feb 2012

Ahoj, asi tu http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_10?__mk... za 105 €. Objednávam cez túto stránku a som veľmi spokojná. Keby dovážali do SR aj vtedy nekupovala by som si ho cez Malvik.cz kde je za 143 € ☹. Inak super vecička vrelo odporúčam 😉 Ak nevieš po nemecky skús si to vyhľadať aj na www.amazon.com

kosodrevina
26. feb 2012

@kristina22 ešte je aj tu - https://www.modrykonik.sk/bazar/dojcenske-potre... tiež ho zvažujem.....

maji9
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zahradka
12. mar 2012

@kristina22 Ahoj, maju ho v Premaman v Eurovea za 125.

strihalka
20. dec 2012

@zahradka
@kosodrevina
@kaselka
@kristina22 ahojte, dostala se mi do ucha informace, ze tento parni neni az tak kvalitni...no cekam kazdou minutu ci mi ho muz odnese domu a mam strochu obavy...lebo vsude ctu same chvaly, ze jaky je super aj vuci aventu...a ted me torchu zklamal nazor kamardky,,,,

kaselka
21. dec 2012

@strihalka Ahoj. No ja ho mám vyše 2 r. a žiadny problém som s ním nemala. Jediné čo by som vytkla je, že som musela vymeniť tú plastovú nádobu (nie košík). Nie že by praskla, ale zostala časom taká akoby ošúchaná zvnútra, asi keď sa tam pri mixovaní točili potraviny a aj je keď je bez BPA radšej som ju vymenila. Zohnala som ju cez malvik.cz asi za 11 €. Inak hrniec má ľahkú údržbu, keď ho budeš pravidelne resp. podľa potreby odvápňovať podľa návodu a nenarazíš na nejaký vadný ks od výrobcu (veď aj Mercedes sa môže kaziť.... 😀 ) tak si myslím, že budeš spokojná. 🙂 Ako zo všetkým čo človek, to iný názor.

satocka
27. máj 2013

Ahojte. Chcem sa opýtať: Ja mám beaba babycook ten 600ml ale rada by som vedieť ak v ňom varíte, ohrievate ... uniká vám z vrchnej nádobky para celým obvodom, alebo len tým malým otvorom. Za vaše skoré odpovede budem vďačná, lebo sa budem vedieť rozhodnúť či je to o.k. alebo to mám reklamovať. Ďakujem.

veronika53
4. sep 2013

@kaselka ahoj citam tu tvoj prispevok o tej nahradnej nadobke na babycook aj ja by som ju potrebovala kamaratka mi ho pozicala ale je popukany tak mi tecie. rada by som si hi kupila ja som to tam aj pozerala ale nasla som len dovnutra nahradu ak sa di mozes mi to poslat mailom ja ti ho potom poslem dakujem

veronika53
29. okt 2013

@kaselka Dobrý večer ja by som vás chcela poprosiť ci by ste my neposlala link na tu stránku kde ste kupovali tu nádobku na ten babycook aj ja by som ho potrebovala a nemôžem ho nikde zohnať ďakujem.

kigi
15. nov 2013

Ahojte, ja mam jeden napredaj. Zelenej farby, s uplne novou este nepouzivanou nadobou ( musela som ju vymenit), inak pristroj ma 2 roky, ale nepouzivany kazdy den.

kigi
15. nov 2013

Veronika53 ja som tu nadobu tiez nevedela zohnat na Sk, tak som si ju objednala vo Francuzku. Len tam stoji 40 Eur, nie 11.

jejo
17. nov 2013

ahojte maminky, ak by ste niekto mali zaujem, ja mam komplet sadu na predaj, mam od baeba snad vsetko co na zaciatok potrebujete. Na cene sa viem dohodnut. Je to fantasticka pomocka.
🙂

bejbi777
20. dec 2013

@jejo ahoj a za kolko ponukas?

jejo
20. dec 2013

@bejbi777 pozri moje inzeraty 🙂

maiasou
7. jan 2014

@kigi za kolko predavas baby cook?

kigi
7. jan 2014

uz je predany

luvika
8. jan 2014

@kaselka Ahoj, prosim ta, ako casto a resp. ako sa ma odvapnovat? pretoze mne dosiel, ale bez manualu slovenskeho ci ceskeho :( dakujem

kaselka
8. jan 2014

@luvika Ahoj, ťažko povedať ako často, zavisí od hlavne od tvrdosti vody a používania. V podstate keď uvidíš, že nádrž začína belieť (niečo ako pri rýchlovarných kanviciach), alebo extrém, keď už Ti začne počas varenia sám vypínať, tak už ho odvápniť musíš. Do nádrže naleješ vodu s octom v pomere 1:1 (tuším tam vojde 400 ml) a necháš pár hodín, alebo cez noc stáť - vyleješ. Potom pustíš 2 - 3 x mixér "naprázdno" len s čistou vodou v nádržke - hotovo. 🙂

luvika
9. jan 2014

@kaselka dakujem, snad to zvladnem :D to vylievas potom tak, ze len pretocis cely ten mixer dolu hlavou? lebo ja mam ten vacsi Solo.

kaselka
10. jan 2014

@luvika nemáš za čo, áno presne tak 😉

kvetulik
4. máj 2014

Ahojte, ak by mal niekto zaujem, planujem predat Beaba Babycook Solo, malo pouzivany.

olma79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetulik
12. sep 2014

@olma79 ahoj, ja som s nim bola maximalne spokojna. iny by som nechcela... ak by sme raz mali druhe baby, urcite by som isla jedine do Beaby. a vobec sa nemusis bat kupit pouzity, podla mna je nova Beaba dost draha a nema sa jej co stat. je to jednoduchy system a hlavne maminky ju vacsinou pouzivaju max. do roka a potom posuvaju. takze ak narazis na pouzitu, kludne do nej chod. ak este mozem poradit, ja by som na tvojom mieste kupila radsej vacsiu verziu Beaba Solo. ja som kupila Solo nahodou, a to len preto, lebo klasicka mala Beaba bola vypredana a nevedeli mi povedat, kedy ju naskladnia, tak som kupila drahsiu verziu Solo. a potom som bola stastna, ako blcha, ze nemali tu mensiu. lebo ono sa to zda, ale kosicek na parenie je naozaj maly a ked som chcela dcerke uparit viac zeleninky alebo ovocia, tak som to musela parit na viackrat. do nadoby na mixovanie sa toho zmesti vela, ale kosik je logicky mensi, aby sa vosiel do nadoby na mixovanie a este tam bolo aj dost priestoru na paru a odkvapkavanie stavy... napriek tomu, ze som mala verziu Solo, ked som parila bataty (sladke zemiaky), vosiel mi do kosika na parenie max. 1 ks. ked som chcela spravit viac pyre a zamrazit, musela som parit na viackrat. takze si neviem predstavit, ze by sme mali tu mensiu verziu... ak ta este nieco napadne, kludne sa pytaj. a este ano, ja som Beabu uz predala.

olma79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babakato
13. sep 2014

Ahojte. Ja som si kupila aj nasadku na varenie ryze a strukovin, ale prislo mi to bez navodu. Neviem nikde najst ako v tom varit. Mam pocit, ze treba naliat vodu aj tam, ale kolko? Vie niekto poradit? Dakujem.

luliky
20. sep 2014

@babakato ahoj, nasla si si navod? Skusala si pouzit? Ako si spokojna?

babakato
20. sep 2014

@luliky navod ba ryzu som este nenasla. Co sa tyka babycooku vseobecne, tak som velmi spokojna. Pouzivam ho zatial len mesiac, ale robila som v nom uz vela druhov zeleniny a aj maso. Co sa tyka mixovania, tak pri mensom mnozstve zeleniny treba viac vody, ale rozmixuje to potom na peknu kasicku.

olma79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luliky
21. sep 2014

@olma79 ak ohrievat alebo rozmrazovat po 1 na ryske. Ak ovocie po dvojku a ak zeleninku a masko po trojku.