Hľadám u Vás povzbudenie. To že mala je veľmi málo to nie je jediná viem ,ale všetko tak strašne rozmrvi .na večeru zie štvrtku chleba asi !!!to je málo. tak ho rozmrvi že ani neviem koľko zie a koľko povysávam;) keď nechce chleba rožky co jej mám dať na večeru;) ???? Dik
koľko vlastne spapá počas dňa? Ak nechce chlieb či pečivo, tak skús jogurt, kašu alebo polievku. Prípadne aj moja dcérka mala obdobie že pečivo nechcela, tak som ho nakrájala na "pipky" (prijateľne veľké kúsky), natrela maslom či syrom a ponapichovala ako jednohubky, síce sa pri tom s tým hrala ale všetko spapala. A čo sa týka toho mixovaného tak mne dcéra mixované asi tak do 15 mesiacov a potom popučené, prípadne mäsko na mini kúsky pokrájané
@petrapod moja čo chytí do ruky to rozmacka a potom to zbiera a pchať do pusy..dnes zjedla na obed 6 fazuľ :D na raňajky ale pol chleba z maslom a syrom nastrúhaným , olovrant rozmixované kaša z jablka a banánu a piškót obed tie fazule večer už nechcela nič jedla.iba tvrdý syr čo som jej dala do.ruky..viac ho je na zemi 🙂 pomedzi to pije mliečko...tým chcem povedať že veľa toho nezje ale krásne priberá..bude mať 10 mesiacov a už sama chodí takže energie minie dosť...včera mala.na večeru krupicu ..tak spapala asi 6 lyžičiek a dovi dopo ...ale syr , paradajky a ovocie a zeleninu dá vždy 🙂skús niečo z toho aj ty ;)
@petrapod Moj ma 1 r a 4 m a tiez nepapa pecivo. Teda davam mu ho do ruky a obcas trosku spapa, ale viac je rozmrvene okolo neho. S maslom nechce vobec. Len suche a v obchode to ma sko zabavku, aby vydrzal sediet. Donedavna som mu vsetko mixovala, vobec nechcel jest ani len miny kusky. Teraz pomaly zacina aj nemixovane, len popucene.
@petrapod stale su to prikrmy! Davaj mixovane, moja od roka mixovane nechcela a nebolo to bohvieco, kedze bez zubov sa jej "nase' jedlo tazko zulo,syn bol.skvely papkac,no on tiez mixovane jedol dlho,kedze tiez zuby nikde.. v roku a pol mali ledva 3-4zuby.. ak.ti pije mlieko a mixovane zje, neriesila by som to. Ak je ok,nie je malatna..
@lubik87 aj moj dal vcera 6 fazul a na veceru asi 3 🙄
Ja ti poradim ze pokial nieco je,nieje casto chora a celkovo nevyzera ze by jej nieco bolo ,neries.Starsi syn bol a je takyto jedak stale a ma 4,5roka.Uz som to prestala riesit lebo to nema zmysel.Ma 14kg a mladsi skoro 3rocny 13 kg.Tento boj som vzdala 😁
Moja ma 14mesiacov a od asi 10mesiaca nic nemixujem,od pol roka ma zuby,ved je to uz velke dieta.Na veceru,prazenicu so syrom a kuskami rozka,alebo chleba,to sa spoji a dieta ho ani neciti,alebo telacie parky davam,vyzivu s piskotmi,karfiol s masom,zemiaky na kocky s mesom,spagety s mlet.masom a syrom,omacky od vymyslu sveta,rizoto,toho je naozaj vela,dam jej to na jej stolicku a dava si sama jedlo,nieco je aj na zemi jasne,zaprplana,ostatne jej davam ja samozrejme tekute,su aj polievky so slyzami,chleba rozok mozes dat do omacok.
@petrapod aj ty papkas malo? Tak si pridaj na tanier.
@evkano1402 no hh🙂 šetria rozpočet ale ničia nervy 😌
@matazirafa no je to u nás zmena lebo sme veľký jedaci. Netrápim sa preto skôr ma to vie vytočiť no čo narobím je moja aj keď je taký nejedak a babros🙂🙂
Kase, polievku, jedlo z obeda.