Papanie novorodenca

19mejko
7. jan 2022

Ahojte, prepáčte možno sprostá otázka ale mam prve dieťatko.Za dva dni ma mesiac a je na umelom mliecku. Ako je to krmit každé 3 hodiny? Rátať ich po kŕmení alebo pred kŕmenim.? Ďakujem za radu dobrej dusicke

im709vf
7. jan 2022

@19mejko povedala by som, že mu daj vtedy kedsi vypyta. Ak to bude skôr ako 3 hodiny po dojedeni, daj mu. Ak si nepyta, skus dat 3 hod po dojedeni q uvidíš ci sa chytí 🙂

19mejko
autor
7. jan 2022

@im709vf ďakujem veľmi pekne🙂

lienka.7
7. jan 2022

@19mejko ono si vždy vypyta ako bude chcieť. Plus ked sa ti pokaka, bude chcieť aj skôr. Ja dávam mojej každé 4 hodiny, je to papkac ako hrom. Dakedy je to 3 a pol hodiny, dakedy viac ako 4. Vždy je to plus mínus nejaká pol až trištvrte hodinka. Ona sa ohlási.

4444mono4444
7. jan 2022

@19mejko my dávame kedy ako.Ked veľmi plače dame mu Sunar .Niekedy po 2 h alebo 3 keď spí v noci vydrží 4 h aj 6 h vydržal a cez deň keď, i viac krát .Tak ako píše panii ako si vypyta.Ak je spokojný nedávame zbytočné lebo ho ani nedopije .My už vieme presne kedy čo chce ,kedy by si pospal ,jedol tak už je to fajn .

19mejko
autor
7. jan 2022

Ďakujem baby, moja je tiež papkos a moc pribrala tak sa snažíme dodržiavať alebo chytiť nový rezim

19mejko
autor
7. jan 2022

@lienka.7 a kedy ti po kŕmení zaspinka? A ako dlho spinka medzi kŕmeniami?

lienka.7
7. jan 2022

@19mejko ako kedy. Niekedy zaspi este cez kŕmenie, pripadne da takú 10 minútovú a potom je hore, inokedy je potom hore aj hodinu a pol. Najma o 3 ráno keď nechce spinkať som na prášky 😔 ale min.1x je po papani urcite hore.

19mejko
autor
7. jan 2022

@lienka.7 ja som tiež na prášky lebo moja vydáva pazvuky dotoho grcka musí byť na boku, pretacam ju a každým zvukom som hore co sa bojim, moja ma ťažké večere do noci nespi takže som vyšťavena

oliviaeja
7. jan 2022

@19mejko moja malá, tiež je na UM, ale už od začiatku jej dávam papať každé 2 hodiny. Ona si to sama tak pýta. Myslím, že má stopky v brušku, lebo presne vie, kedy tie 2 hodiny ubehnu 😀

19mejko
autor
8. jan 2022

@oliviaeja ako sa dokážeš vyspať ? Ja som ešte nenasla systém na spánok

jajka_98
10. jan 2022

@oliviaeja naša to isté každé dve Hodíny pýta 😀

oliviaeja
11. jan 2022

@19mejko ja už som si tak zvykla.. Ona sa budí každú noc o 1.00 a o 5.00,potom papá až o 9.30. Tak to máme pravidelne. Vyspím sa v poho ☺️

misa11111
14. jan 2022

Musíš vydržať, prvý mesiac je najhorší potom sa to úpravy, náš ma 3 mesiace a spinká v noci 7 hodin.
Za to cez deň ma len 30 min spánky,v kočíku aj 3 hod.
A papá mi každé 2,5 až 3 hod.
Rátam vždy začiatok kŕmenia, čiže napr. keď papá o 7 ráno tak viem že bude jesť o 9:30

19mejko
autor
14. jan 2022

@misa11111 ak ty spis 7 hodín tak to krásne🙂 no moja ma už mesiac aj 5 dní ale veru len vydržať tak bojujem ako viem len nech je pokojná a spinka dobre lebo mala bolesti a pálilo ju chúďatko tak snáď ten sirup zaberie, ja moju sa snažím každé 3 hodiny krmit a rátam od konca kŕmenia ale moja je veľká a uprostred čajík ak je hore, a ďakujem ti 🙂