Ahojte, prepáčte možno sprostá otázka ale mam prve dieťatko.Za dva dni ma mesiac a je na umelom mliecku. Ako je to krmit každé 3 hodiny? Rátať ich po kŕmení alebo pred kŕmenim.? Ďakujem za radu dobrej dusicke
@19mejko my dávame kedy ako.Ked veľmi plače dame mu Sunar .Niekedy po 2 h alebo 3 keď spí v noci vydrží 4 h aj 6 h vydržal a cez deň keď, i viac krát .Tak ako píše panii ako si vypyta.Ak je spokojný nedávame zbytočné lebo ho ani nedopije .My už vieme presne kedy čo chce ,kedy by si pospal ,jedol tak už je to fajn .
Ďakujem baby, moja je tiež papkos a moc pribrala tak sa snažíme dodržiavať alebo chytiť nový rezim
Musíš vydržať, prvý mesiac je najhorší potom sa to úpravy, náš ma 3 mesiace a spinká v noci 7 hodin.
Za to cez deň ma len 30 min spánky,v kočíku aj 3 hod.
A papá mi každé 2,5 až 3 hod.
Rátam vždy začiatok kŕmenia, čiže napr. keď papá o 7 ráno tak viem že bude jesť o 9:30
@misa11111 ak ty spis 7 hodín tak to krásne🙂 no moja ma už mesiac aj 5 dní ale veru len vydržať tak bojujem ako viem len nech je pokojná a spinka dobre lebo mala bolesti a pálilo ju chúďatko tak snáď ten sirup zaberie, ja moju sa snažím každé 3 hodiny krmit a rátam od konca kŕmenia ale moja je veľká a uprostred čajík ak je hore, a ďakujem ti 🙂
@19mejko povedala by som, že mu daj vtedy kedsi vypyta. Ak to bude skôr ako 3 hodiny po dojedeni, daj mu. Ak si nepyta, skus dat 3 hod po dojedeni q uvidíš ci sa chytí 🙂