Papanie 8 mesačnej dcérky

niky6
27. dec 2021

Ahojte, už to trvá pár týždňov čo mi malá prestala pekne papať. Mliečne veci ako jogurty, kaše a podobne zje a s chuťou ale normálne keď jej dávam obed tak to veľmi ťažko a aj to čo s chuťou jedla už prestala. Max na začiatku si da 3 lyžičky a dosť. Ja už neviem ako a čo jej mám variť aby papala normálne ako predtým. Skúšala som to dať aj do kapsičky že to bude lepšie ale aj tak si da trocha a dosť a to ju kojim ráno a keď ide spať a v noci samozrejme a ešte sem tam poobede. Mali ste niektorá takúto skúsenosť? Lebo nemôže dookola jesť len jogurty, kaše a ovocie 😏

lucijalucy
27. dec 2021

Nejdú jej zuby? Deti mávajú všelijaké obdobia.. ani nám nechutí stále to isté. Skúste nejaké nové variácie, konzistencie.. možno či sama nechce niečo do ručičky a tak papať 🤷🏻‍♀️ Len skúšať.. a prispôsobovať sa (:

niky6
autor
27. dec 2021

@lucijalucy zubok ma jeden a ten jej vysiel v 7 mesiaci a dalsie ani náznak.. Môže to byť zo zubov ale ja uz som skusala všetko aj na kašu jej to rozmixovať aj kúsky aj do kapsicky ze nie lyžičkou ju krmim ale ani to nezaberá tak uz neviem co jej mam vymýšľať 😀

lucijalucy
27. dec 2021

@niky6 náš mával tiež také obdobia že aj pár dní iné nechcel len mlieko a podobne. Všetko sú to obdobia, bude horšie 😂

janka_266
27. dec 2021

@niky6 chlieb do ruky? Alebo zeleninu na hranolky ste neskúšali? Možno nechce mixované, môj napríklad jedine, čo zje lyžičkou ne kasa, ešte aj polievky je len tak, že do nich namacame chlieb, alebo potom vývar pije z poldecáka a ináč všetko mu dávam rukou alebo na chlebe 🤷‍♀️

niky6
autor
28. dec 2021

@janka_266 ona chleba vôbec, jedine co do ruky si dá je rožok, chrumky a podobne ale chleba moc nie aj to ked jej davam ja si dá len troska, dnes sok skusala aj vianočku ale to vypluvala 😀 takze neviem, uz som skusala aj nemixovat ale ani to nechce takže asi budeme musieť prežiť nejako toto obdobie lebo mi je ľúto furt variť a vyhadzovať to potom 😀 ešte je jedna možnosť jej dať prikrmy čo su v Dmke napríklad. Tak vyskúšam ešte to 🙂