Papanie 6-mesačného dieťaťa

riama123
24. máj 2024

Dobrý deň, prosím vás,tie ktoré máte šesť mesačné dieťa ako často a koľko vám zjedia? Malý nieje veľký jedak s mliekom strašne vymýšľa( už sme na um) prikrm ako tak spapa. A ešte sa chcem opýtať, či deti krmite aj v noci, samozrejme ak sa nezobudia.Maly malo priberal tak som mu dávala aj v noci každé tri hodiny.Ale v poslednej dobe mi v noci nechce jesť. Ďakujem

januska12323
24. máj 2024

V noci má spať a nie jesť, kým sa nezobudi hladný nie je.

januela29
24. máj 2024

Naša 6 mesačná dcérka sa v noci zobudi iba na požiadanie... nikdy som ju nebudila ani ked bola bábätko... väčšinou mi zaspí večer o 22.00 a zobudí sa cca o 5.00 to ju nakojim a prebalim a spinka ďalej... príkrmy jej dávam výhradne iba cez deň...

riama123
autor
24. máj 2024

@januela29 ďakujem, malý sa mi tiež zobudí tak raz.prikrm samozrejme cez deň.vecer zaspí tak okolo 22:00 a ráno okolo 4:00 si pýta mlieko.ale vypije mi málo.cez deň má trikrát prikrm a asi štyri krát mlieko.kolko prikrmu ti spapa?

januela29
24. máj 2024

@riama123 no my sme len nedávno začali s prirkmami... čiže je jej dávam iba na obed ( lebo zatiaľ máme iba zeleninu a masko) ale zasr vela toho nespapa ... ale ak budem dávať aj ovocie tak verím že sa mi podarí ráno dávať normálne mlieko potom kúsok nejakého ovocia na desiatu potom obed a potom na olovrant tiež ovocie... len neviem ci to tak bude uvidíme 😊

januela29
24. máj 2024

@riama123 ako neviem presne koľko sa napije, ale keby mala malo tak by bola nervózna... a to ona nie je... a ešte aby som nezabudla ak ideme vonku tak jej nosím čajík alebo dojčenskú vodu ak by bola smädná... ale tu mi vždy pekne vypije