Ovčie mlieko pre 2-ročné dieťa

16. júl 2023

Dáva tu niekto 2 ročnému dieťaťu ovčie mlieko? (Napr. Krupicu z ovcieho mlieka) Samozrejme pasterizovane. Dcérke nerobi dobre kravské mlieko, a tak robíme jej občas krupicu z kozieho pasterizovaneho mlieka. No občie ma viac bielkovín,kalórii a tukov. A dcérka je podvyzivena, takže ma napadlo,ze by to mohlo byt dobre mlieko pre ňu. Ibaže neviem,ci nie je az prilis tučné na noc,na krupicu.

marianarem
16. júl 2023

Ked ma problem s kravskym mliekom, tak by som sa primarne snazila zabezpecit vyzivu niecim inym, nie mliekom. Ono dost casto vadi aj ovcie. Preco je vlastne podvyzivena? Ma problemy s jedenim, je velmi vyberava?

autor
16. júl 2023

@marianarem Nie,ona zje všetko,co jej dám,a papá velmi veľa. Podvyzivena preco je, presne sa to nevie, ešte chodime stale po doktoroch,aj kvôli tomu,ma aj dlhodobe zapchy, sama sa uz pomaly vobec nevykaka,skusali sme aj vysadit mlieko, nepomohlo.ale vela to ma spoločné s tym ,ze sa narodila predčasne v 26 týždni..

marianarem
16. júl 2023

Jasne, chuda, no asi crevo nefunguje, ako ma. Dufam, ze sa pride na pricinu a da sa to do poriadku. Kazdopadne v ovcom mlieku by som asi cestu nevidela. Kedysi som sa o to zaujimala, lebo mi v domacich testoch tiez vysla mierna alergia na kravske a vtedy som sa docitala, ze casto nebyva tolerovane ani ovcie, ze ked tak to kozie.
A co jej presne chyba? Je len chuda, ci nejake konkretne viraminy, mineraly?

nikpa
16. júl 2023

Vyskúšať môžeš ale ak má problém s kravskym, je vysoko pravdepodobné, že jej bude vadiť aj každé iné živočíšne.

autor
17. júl 2023

@marianarem Nic jej nechýba,výsledky krvi ukazujú,ze je dobre živená, tak povedal doktor. V blízkej dobe mame dalsie vyšetrenia,tak snad sa na nieco pride.