Oplatí sa kupovať tieto kapsičky? Je to praktické alebo to narobí viacej bordelu? Ja som tam raz skúšala spraviť dcére výživu a nejak sa mi to nepozdávalo..používa to niekto? 🙈
@lilienkah tiez som to pouzila iba raz, ja som bravala nakoniec do sklenenych poharikov, vzala lyzicku a bolo. Prislo mi to hygienickejsie.
@filodendron tiež radšej využijem sklenené nádobky od výživy čo som zjedla ja 😂 a robím jej do toho výživu domácu potom to rovno buchnem do mycky
@anavixy Používam ich už pri druhom dieťati. Nikdy si to neotvorili ani sme nemali problém s presiaknutím. Jedine čistenie vyžaduje trocha viac dôslednosti, aby si dôkladne umyla aj rohy. Za mňa neoceniteľná vec na cestách - v aute alebo v cyklovozíku nedám dieťaťu chrúmať vec, čo mu môže zaskočiť a týmto sa pekne nakŕmi dieťa samo, kým šoférujem a ani sa nezašpiní. V lietadle alebo vlaku je zas nepraktické vyťahovať fľaše a lyžicu.
Pouzivame a nevieme si vynachvalit. Akurat ze mame z DM drogerie od petite mars.
@lilienkah ja mam od peptite mars, narobila som presnidavku a plnim to do toho. Je to vyuzitelne