Omáčka na cestoviny pre 10-mesačného syna

jarkakkkkkk00
19. apr 2021

Ahojte, viete mi poradiť ako mám spraviť nejakú omácku na cestoviny pre 10m syna ? Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
19. apr 2021

"bolognsku" sme uz jedli vtedy... alebo cisto paradajkovu, alebo maso na stave so zeleninou a z toho omacku pouzit

lulu0123
19. apr 2021

Akukolvek zeleninu mixnut,samu alebo kombinacie.Mrkvu,tekvicu,cuketu al.mrkvu s petrzlenom,spenat,cviklu...

nika_m
19. apr 2021

Na masle som podusila kusok poru, pridala nastruhanu cuketu a tekvicu hokaido, podliala trochou vody a podusila do makka...mozes rozmixovat alebo jemne popucit vidlickou, tekvica s cuketou sa aj tak rozvarili takze to bolo makke...pridala som k cestovinam...alebo som na masle podusila spenat, pridala trochu luciny na koniec, aby to malo kremovejsiu konzistenciu (to ale nemusis vobec a mas cisto spenatovu) a zmieslaa s cestovinami 🙂 tieto 2 druhy moj syn zboznoval ked bol mensi a ma ich rad doteraz (2r)

tosomja
19. apr 2021

Dala som variť do vody zeleninu, mrkva, zeler, petržlen, brokolicu, kúsok kuracieho mäsa, rasca, ligurcek. Uvariť domäkka, zliať vodu, mixnúť, ja som mixovala len mäso a zeleninu len nakrájala. Zmiešať, pridať mlieko, alebo umelé mlieko. Mal to rád s kolienkami, alebo aj so zemiakovou kašou.
Zeleninu som obmienala. Niekedy som pridala pór, paradajky, fazuľové struky, karfiol...