Ak ste robili prikrm na 2 dní ako ste ho ohrievali?
v mikrovlnke 🙂
samozrejme kazdy ako uzna za vhodne, mne len prislo vtipne sa do roka tvarit, ze je iba bio-eko maso a zeleninu a ovocie zozbierane len v slovenskych lesoch, mikrovlnka je smrt a smahom ruky po odbiti polnoci prvych narodenin uz ma vela z nas zmenu myslenia na "je to co my" 🤷♀️ takze my sme ohrievali v mikrovlnke a zatial nasu starostlivost prezil
V mikrovlnke.
Mikrovlnka
V ohrievaci (vodny kupel)
Mikrovlnka, alebo ak som to mala este v hrnci, alebo poslednu porciu, tak na sporaku 😊
V hrnci, panvicke, nemáme mikrovlnku. Kebyže mame, ohrievam v nej.
Ako kedy mikrovlnná rúra, ale aj v panvici na plyne.
Ja som aj prevarenu vodu na mlieko zohrievala v mikrovlnke. Do teraz nechapem mat 2 termosky doma a miesat to. Ja este prekontrolujem teplotu teplomerom a ide sa papat. 🙂 Ohrievac som mala, kym sa mi mliecko alebo prikrm zohrial preslo od 3 az do 5 min. Je to urcite rychlejsie.
Vo vodnom kúpeli 🙂nepoužívame mikrovlnku a aj keby ju mame tak jej to tam neohrievam
Ja zo začiatku vo vodnom kupeli, ale teraz uz len v mikrovlnke, je to rychlejsie a praktickejsie, ale tiez som mala dilemu..
bud v mikrovlnke, alebo na plotni. Podla otho či som varila, alebo kupila hotove jedlo
Vo vodnom kupeli