Kupili sme ohrievac mlieka avent dieta je plne kojene ziadne prikrmovanie. Nakolko sme pozvany na svadbu a tiez musim absolvovat nejake dlhsie vysetrenia ohrievac by mal sluzit hlavne na ohrev mlieka z chladnicky ci mrazaku. Zatial sme ho nepouzili mlieko z chladnicky mi skislo hned na druhy den a z mrazaku neviem ako pouzit kde sa to rozmrazuje. Mate ho niektora doma a viete mi poradit ako na to kolko vydrzi mlieko v saciku na to urcenom v mrazaku kolko v chladnicke a ako bolo dieta spokojne s ohrievanym mliekom?
ja som ohrievala aj vo vodnom kupeli ale ked bola laktačná kríza nič nebolo lepšie na preklenutie alebo ked som musela odbehnúť, Máš k tomu návod ako presne ohrievať, odsaté mlieko ja som do 12 hod spotrebovala ak bolo v chladničke, mrazák do 2 mesiacov a nikdy nebol žiadny tráviaci alebo pod. problém
Zmrazené mlieko som na 4 hod dala do chladničky ,rýchlo sa rozmrazilo a potom do toho vodného kupela na chvilu
a ešte baby čítala som že odsaté mliečko treba schladiť a tak dať do chladničky, je to pravda?
@maruska24 Mlieko v chladnicke moze byt max. 24 hod. V mrazaku max. 3 mesiace. Vytiahnute mlieko z mrazaku mozes dat hned do ohrievaca, zapnes na zohrievanie mrazeneho mlieka, predpokladam, ze musis nastavit mnozstvo mlieka ake chces zohriat a pustis. Ja som sa najskor branila pouzivaniu ohrievaca, ale zistila som ze je to velmi sikovna a prakticka vec a velmi rychlo som si nan zvykla🙂. Ale teda ja som ho pouzivala na stravu. Mlieko som vzdy "po spotrebe" vyhadzoavala, kedze sme ho nikdy nepotrebovali.