Prosim poradte mi aky je najlepsi ohrievac do auta?Dakujem!!!
tiez nerozumiem, aky ohrievac mas na mysli.. myslis ohrievanie sedadiel?
predpokladam ze myslis ohrievac na ohrievanie mliecka a detskych papiniek? My mame ohrievac Beaba, ale priznam sa zatial sme ho velmi nevyuzili, vacsinou sme na papanie doma, ale urcite ho vyuzijeme cez dovolenku 😉
ak myslis na mlieko my mame tiez ohrievac Beaba, ale zatial ho pouzivame len doma, na ohrev mlieka v aute a vonku sa nam zatial osvedcila termoska na ohrievanie od Avent....zalezi ale aj na aku dlhu cestu.
ak myslis na mlieko tak si zohrej vodu a daj do termosky a jedlo ja ohrejem doma a dam do termoobalu a vydrzi mi tie 4 hodinky teple 🙂 🙂 🙂 🙂 a vzdy po ceste sa da zastavit niekde najest a v restauracii ti to radi prihreju 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 dakujem pekne za radu 😉
no my mame nieco taketo ked ideme do mesta....a nie vzdy je moznost to napichnut do auta. do termosky das vriacu vodu a vlozis to do toho plastu a ked to potrebujes niekde v meste ohriat z termosky vylejes do toho plastu vody po rysku a podla toho ako studene mas to jedno kt. chces ohrievat to trva od 2 do 7 minut. mame to odskusane
@liubov Ahoj, ja by som ti dal do pozronosti system YOOMI. Je to specialna flaska, ktora iba za 60 sekund zohreje mliecko a to vzdy na prirodzenu teplotu materskeho mlieka. Netreba elektriku a ziadnu manipulaciu s teplou vodou alebo termoskou. Pred pouzitim sa ohrievanie aktivuje tlacitkom, pockate 60 sekund a babatko moze papat.
ohrievač do auta? ako načo? veď auto sa vyhrieva samé