Ohrievač do auta

liubov
30. jún 2013

Prosim poradte mi aky je najlepsi ohrievac do auta?Dakujem!!!

slavka034
1. júl 2013

ohrievač do auta? ako načo? veď auto sa vyhrieva samé

matozazzo
1. júl 2013

tiez nerozumiem, aky ohrievac mas na mysli.. myslis ohrievanie sedadiel?

henikav
1. júl 2013

predpokladam ze myslis ohrievac na ohrievanie mliecka a detskych papiniek? My mame ohrievac Beaba, ale priznam sa zatial sme ho velmi nevyuzili, vacsinou sme na papanie doma, ale urcite ho vyuzijeme cez dovolenku 😉

sense
1. júl 2013

ak myslis na mlieko my mame tiez ohrievac Beaba, ale zatial ho pouzivame len doma, na ohrev mlieka v aute a vonku sa nam zatial osvedcila termoska na ohrievanie od Avent....zalezi ale aj na aku dlhu cestu.

andrejka1974
1. júl 2013

ak myslis na mlieko tak si zohrej vodu a daj do termosky a jedlo ja ohrejem doma a dam do termoobalu a vydrzi mi tie 4 hodinky teple 🙂 🙂 🙂 🙂 a vzdy po ceste sa da zastavit niekde najest a v restauracii ti to radi prihreju 🙂 🙂 🙂 🙂

liubov
autor
1. júl 2013

@slavka034
@matozazzo ohrievac na mliecko a detskych papiniek.. 😉

liubov
autor
1. júl 2013

@henikav
@sense
Dakujem pekne za odpoved, ale potrebujem ohrievac,co mi pomoze na dalnice,lebo parkrat v mes. cely den som na ceste,na dalnice..termoobal vydrzi len 4 hod. to je velmi malo,a este potrebujem zohriat obed a prikrmy.. 😒

liubov
autor
1. júl 2013

@andrejka1974 dakujem pekne za radu 😉

sense
1. júl 2013

@liubov tak skus tu termosku od Aventu, ta je perfektna

henikav
1. júl 2013

@liubov ved ano do auta som myslela, na doma mame avent a tento je s termoobalom a ohrievacom do auta

sense
1. júl 2013

no my mame nieco taketo ked ideme do mesta....a nie vzdy je moznost to napichnut do auta. do termosky das vriacu vodu a vlozis to do toho plastu a ked to potrebujes niekde v meste ohriat z termosky vylejes do toho plastu vody po rysku a podla toho ako studene mas to jedno kt. chces ohrievat to trva od 2 do 7 minut. mame to odskusane

yoomi
30. nov 2013

@liubov Ahoj, ja by som ti dal do pozronosti system YOOMI. Je to specialna flaska, ktora iba za 60 sekund zohreje mliecko a to vzdy na prirodzenu teplotu materskeho mlieka. Netreba elektriku a ziadnu manipulaciu s teplou vodou alebo termoskou. Pred pouzitim sa ohrievanie aktivuje tlacitkom, pockate 60 sekund a babatko moze papat.