Ahojte baby, idem si po radu ohľadom odvaru z vločiek.
Môžem zarobiť um do tohto odvaru pre bábätko ktoré má tri mesiace a dva týždne? A ako na to? Nekaka mi aj šesť dní, zlepší sa to? Dávať mu každý deň jednu fľašku? Je to bezpečné? Nenavykove? Aký je pomer? Dakujem
Lyžicu vlociek do pol litra studenej vody namočiť aspoň na pár hodín, potom variť 5 minut, na hustom sitku nechať odkvapkať. Lepšie preceditvcez museli a z toho spraviť mlieko. Ale či trojmesačné dieťa môže, to netuším.
Ďakujem
@helen334 ahoj, ano 3 mesacne moze ...ja som zarabala um a odvar/voda pol na pol do flase. Z mojej osobnej skusenosti by som riesila zmenu UM ak je to dlhodobejsi problem
Prosim vas , moze 2 mes babo odvar z ovsenych vlociek?myslim tak, ze nutrilon zmiesat s odvarom a vodou?
@helen334 ja som robila odvar ale slabý odvar a do toho zarobila mlieko ale nie každé len jednu fľašu a nie každý deň len aby sa vykázala. A skus dávať probiotika. Keď už mala 4 mesiace a začínala som s prirmami, tak som nezačala mrkvou ( ta zapeka) ale tekvicou (ta stolicu zmäkčuje a ako obilnín pseno samozrejme postupne nie naraz