Stratili sme náš najobľúbenejší pohárik s náustkom ☹ ☹ a neviem aká to bola značka ☹ neviem ho nikde nájsť, bol úplne super.
Mal dvojité dno, plastový bez BPA, náustok bol tiež z plastu, ale pevného (viaceré poháre/fľašky/termosky na nápoje sa nám pri páde na zem poškodili, tento prežil kadejaké nehody a nič sa nestalo), zvnútra mal takú silikónovú poistku proti pretekaniu. Dostali sme ho od priateľov, ktorí si už vôbec nepamätajú odkiaľ ho mali (pravdepodobne z USA) a netušia čo to bolo za značku, lebo kadejakého náradia na obsluhu dieťaťa mali, ktoré nám posunuli a nič viac k tomu nevedia povedať...
Som z toho rozhodená, musíme kupovať nový.
Poraďte mi nejaký podobný prosím. Ďakujem vopred 🙂
ak mas niaku foto kde mas tu flasu priloz mozno ti niekto poradi.iinak ja som malemu tiez nakupila flase playtex s naustkom v usa su super
avent su tiez super
Dik baby ste perfektne, toto potrebujem, nastartovat sa odporucaniami na nieco podobne 🙂
@zuzik307 pozerala som po nich, mate niektory? Maju bezpecnostny kryt proti pretekaniu? Lebo nasa krpata s tym poharom mixluje ked pije... Kde kupim, na nete?
@barbora59 tieto vypadaju paradne, uuuuzasne, take podobne nieco to bolo, to su z USA? U nas ich nezozeniem?
z avent mam blok trosku, v recenziach pisu ze netecuce pohariky vlastne tecu
@dazdovka ano, avent kvapkaju, a dost teda...
ano z usa tam to predavaju v potravinach za par dolarov🙂netecu ani kvapka . ano avent mi vzdy zacal tiect..u nas tieto asi nie, neviem ja mu vzdy kupim ked sme tam.je to znacka playtex.
nalavo je z hrackarstva tiez netiekla ale naj je ta s nemom..
Juuuj dievky @barbora59 @kikuleenka @zuzik307 dik za rady, uz som zohnala cloveka co nam kupi ten Playtex, tesim sa a este raz dik za reakcie 🙂
Pekny vecer vsetkym 🙂
my mame Avent a netecie, ....a este mame Bibi a Nuby, ale s Aventom som najspokojnejsia....co sa Aventu tyka vo vnutri je take gumenne koliecko kt. treba otocit aby pustalo menej vody a tym padom nepreteka....
@dazdovka my sme dostali z Tupperwaru a je super -taketo -> http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=16123721&tab=0
@dazdovka nie nahodou niektory Tommee Tippee? http://www.tommeetippee.co.uk/department/cups/