Odpor k jedlu

20modryzajo
2. apr 2016

Ahojte baby,moj maly odmieta jedlo.uz strasne dlhu dobu aj dost vychudol.myslela som ze to jezo zubov no zuby su uz davno vonku nechut k jedlu zostala.pyta si mnam mnam no ked mu dam polievku alebo ryzu s maskom alebo chlebik jogurt hocico tak si kusne a viac nechce dokonca ani maskrty kt.lubi odmieta.proste aj chce papat je hladny no akosi sa mu akoby neda ze ma odpor k jedlu a co horsie citim akoby taky hnisavy zapach z pusinky ako ked boli hrdielko no nestazuje sa na bolest alebo stazene prehltanie.v pondelok idem opät k doktorke a ked nas zas odbyje tak poobede na pohotovost bo to uz neni normalne.ja len sa chcem spytat ci matd s tymto stavom skusenosti a ako ste to riesili co vam pomohlo to prekonat.dik za odpovede

nibocka
2. apr 2016

@20modryzajo skusenost nemam,ale nemozu ho bolet zubky.tym ze prezuva ho bolia a preto nechce.
Tekutiny pije?skusit aspon kase,kremovu polievku...alebo aspon mliecko.a kolko ma rockov?
Moj tiez moc nezje ale on je od narodenia nezravec.drzim palce nech to nie je nic vazne

alja20
2. apr 2016

@nibocka alebo mozno ten zapach z ust sposobuje zaludok nejaky bacil v nom ak ho zubky nenolia...fakt nase skvele zdravotnictvo

20modryzajo
autor
2. apr 2016

@nibocka nie zubky ho nebolia to by sa stazoval uz ma 2roky a povedal by lebo s kazdou bolackou hned uteka za mnou aby som pofukala.pije len cistu vodu moje mlieko a trosku kravskeho nic ine nechce.ja som mu uz vsetko skusala dat,aj kasovite bezmäsite aj mäsite jedla,polievky rozne,cestoviny,jogurty tie strasne lubil a teraz ich vobec nechce,syry,prazenicu z dom.vajicok,alebo chlebik s roznymi natierkami alebo len s maslom,uz som aj sama bez jeho pytania mu nukala bebe kekse marina kekse,brumika,piskoty gumene cukriky,presnidavky aj sa v celku potesi da si kus al.glg a odhodi ze nechce.on od mala strasne rad papal 5x denne ranajky desiata obed olovrant vecera no prisiel zlom ked mu zacali ist 2stolicky naraz tak bol takmer 2 mes chory soplavy ukaslany hnackovy a odvtedy nic nechce jest.dokina raz povie ze to ma zo zubov potom ze sa mu mozno zmenili chute potom ze koli tomu ze je chory alebo vzdy nejaky dovod bez vysetretia,strasne schudol uz mu aj rebierka vidno som z neho zufala nasa doktorka je 3mes chora tak ju zastupuje ina ale ta je taka blba ze ani ta nevysetri je ako mechom prastena zabrzdena co jej povies aby ti predpisala tak to ti da bola som aj u inej ale ta zas ked k nej nepatris tak len mudruje ale nevysetri.skusim este tento pondelok a ak ma zas odbiju tak pojdem poobede na pohotovost nech s nim cosi robia sak nechcem aby mi chuda skoncil na infuzkach

timea7
3. apr 2016

@20modryzajo riešila by som to s detským lekárom, keby mal k jedlu odpor, tak si ho nebude pýtať.

rebekazpekla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alja20
28. apr 2016

No vyriesene boli sme u inej dokini a ked nas odbila tak som mala s nou vymenu nazorov tak mu dala tablet.na odcervenie bo som povedala ze mame psa co stale uchodi a cuduj sa svete zabralo maly sa riadne pokadil 3dni vystipalo mu ritku ale zacal pekne papat odpor k jedlu ustupil🙂 takze mal daku crevnu pliagu od psa...