Odmietanie príkrmu

lili1002
29. dec 2022

Ahojte mamičky prosím vás chcem sa opýtať mám 7 mesačnú dcérku a odmieta mi už druhý deň papať prikrm.Iba kojit sa chce.Staci jej iba materské mliečko ?Ci je to normálne u detičiek ktorým idú zúbky. Nás trápia ale ešte stále nemáme ani jeden. 😏

hilda08
29. dec 2022

@lili1002 pravdaze, staci jej to. Vela deti do roka len tak ochutnáva. Prikrm aj tak este nenahradí plnohodnotne jedno jedlo cize ziadny stres 🙂

tani777
29. dec 2022

Mladsia mi do roka dala do ust tusim len jednu cucoriedku,a trochu stavy z cucoriedok..inak absolutne nic a po roku to tiez nebola vyhra..ma 2r3m a stale jedlu neublizi..je zdrava,nechudne,pribera,ked jej robili krvny obraz,mala vsetko v poriadku..
Je to v pohode 🙂 a zuby teda vedia potrapit riadne,to niekedy aj papkaci uplne prestanu jest

konikkon
29. dec 2022

@lili1002 je to úplne normálne, deti majú také obdobia. Raz im chutí viac, inokedy menej. Mlieko jej stačí, nemusíš sa znepokojovať, ponukaj, čo jej chutí.

lili1002
autor
30. dec 2022

@hilda08 aj čajík strašne málo sa napije. Doteraz všetko bez problémov a tento týždeň je to také že odmieta všetko okrem materského mlieka. A v noci je celú noc na prsníku. Ale to je najmenej .Stále keď si pýta jej dám . Len nech mi je spokojná .🤗Musíme si tým prejist. 😌