Ahojte, môj maly 19m začal odmietať jedlo. Myslím, že to bude zubami. Všetko si dáva do úst, hryzie hračky a tečú mu sliny.
Horúčky ani bolesť nemá.
Ide o to, že nechce pomaly nič jesť. Trvá to už 6 dní.
Rano zje krajec chleba s pomazankou, neskôr 1/5 banánu alebo 2 mesiačiky jablka.
Na obed mi nechce zjesť vôbec nič, skúšam mu dávať všetko možné … tak mu dám aspoň mlieko a spí mi 3hod.
Keď sa zobudí, tak trošku poďobe - pečene zemiaky, jogurt alebo hocičo iné. Ale to len kúsok… napr.4-5 zemiakov, 3-4 lyžičky jogurtu a tam to končí. Do večera zase odmieta jedlo a vypije pred spaním mlieko.
Skúšala som aj bez mlieka, či nebude viac hladný, tak nepomohlo.
Mám ešte počkať, alebo ísť k lekárke nech mu niečo predpíše na chuť ? Alebo mám počkať kým to prejde ? Dávam mu aj mixované, ale tiež nechce a ja som už zúfalá z toho… keď si predstavím že sa to bude zajtra zase opakovať tak mám dosť. Nechcem aby mi vychudol a urobil si odpor k jedlu. Vždy to bol boj s jedlom, ale najedol sa ako tak. Teraz mi to príde strašne málo. A nedá sa mu dať ani nasilu
Zje koľko mu stačí. Tebe by tiež nechutilo keby ťa bolia zuby.
Však ale vieš že je to zubami. Tak skús trosku počkať. Veď to čo si popisala čo zje, zas nie je nič