Odmietanie fľaše

efinka666
26. sep 2018

Máme 8mes.sme na UM,papame prikrmy,a začali sme mať problém,odmieta mi cez deň fľašu,teda mlieko ,musím teda ráno obed aj olovrant rieist papanie cez lyzicku..mlieko cez fľašu nevypije,ale akonáhle mu urobím husté kašu-lyzickou spapa,fľašu odhadzuje rukami,alebo otáča hlavu ..jedine kedy vypije cez fľašku tak v noci,zúbky nemáme...kde je problém?ďakujem krásne

lily09
26. sep 2018

@efinka666 a predtym ti pil tu istu znacku mliecka hej? Akoze tie zubky moze byt ze uz mu idu. Moj tiez miestami nechce mliecko, asi ho to tahanie boli. 8.mes. je uz aj cas na zubky tak mozno nejaky vykukne.

lily09
26. sep 2018

@efinka666 pitny rezim kompenzuj po lyzicke. Ci uz mliecko alebo cajiky vodicku.

efinka666
autor
26. sep 2018

@lily09 áno stále tú istú značku má,ja ako nemám problem ho kŕmiť,len neviem či je dobre stále kaše a výživy či o oviec dávať,no zúbky ževraj ani náznak,neviem 😳

efinka666
autor
26. sep 2018

@lily09 a zvláštne je to že čajík mi vypije cez fľašku,tomu už naozaj nechápem 😂

lily09
26. sep 2018

@efinka666 no ak ma vyvazenu stravu tak preco nie. Ak sa to nezlepsi tak sa porad s Dr. Mne napr vravela pri prechode na Um ze keby vobec nechcel UM tak mam davat do jedla kyslu smotanu.

efinka666
autor
26. sep 2018

@lily09 no veď práve že ja sa bojím mojej doktorky,ale no budem musieť,zase z takejto stravy je spokojny ,možno mu nechutí mlieko 😉ďakujem pekne