Odmietame papať ako 11m

katerink
12. máj 2019

Milé maminky máte skúsenosti so synom alebo dcérou ktorý nechceli jesť? Môj syn má 11m. A keď vidí ako ho idem dať do stoličky na kŕmenie tak plače. Dokážem ho nakŕmiť len keď je zaujatý tv Resp. Reklamou, lebo inak 0bodov. Má v puse jedlo a nechce ho prehltnúť ,ked ho prehltne tak až po určitom čase. Snazim samu davat Nestlé kasu , precnidavky, zel. PrikrmY s mäsom a UM. Naše potiaze začali keď mal 3m,boli sme hospitalizovaný v nemocnici.Zistili nám hypotoniu cvičili sme vojtovku. Sme sledovaný v detskej gastro.ambilancii kvôli Gerd (pálenie záhy)to už nám ustúpilo tak nechápem prečo nechce jesť. Všetko musí mat rozmixované inak ho napína a vracia.Presli ste si niečim takýmto?kedy nastala u vás zmena? A hlavne chuť do jedla ?

evittam
12. máj 2019

@katerink Co teda vôbec jedava ked nechce to co pises?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katerink
autor
12. máj 2019

@evittam dávam mu to aj na silu lebo ho nemôžem nechať hladného , snažím sa ho zaujať aby ako tak bol najedeny

evittam
12. máj 2019

@katerink Nenut ho a určite nie na silu. Dobrovoľne hladny určite nebude.😉

jenny333
12. máj 2019

My sme mali toto iste v 11 mesiacoch taktiez vojtovka mala bola vynervacena. Ma 3 aj pol roka dalsie zavazne diagnozy a neje doteraz trpi anorexiou takze na gastre nam nutridrinky predpisuju. Doteraz zje len popucene jedlo a to len dve jedla velmi malinko kavovou lyzickou. Na gastre vam co poradili? Nasa mala od necelych dvoch mesiacov intoleranciu na kravsku bielkovinu nuz a spolu s hypotonoliou to preslo az do detskeho autizmu a dalsich veci. Verim ze Vaš pripad to nebude a drobec sa rozpapa. Drzim palce

vektricka16
12. máj 2019

@katerink aj nasa dcerka dlho musela mat mixovane.. Ked mala neaky kusok tak hned naplo...neskor ked uz mohla kusky tak len pozuvala a vyplula..teraz ma dva roky a neni to bohvieco :-/ jej chuti ked je pri detoch a ked vidi aj ich papat...len skoda ze nemame možnosť byt kazdy den s neakymi detmi.. Tak mozno aj vasmu synovi bude viac chutit pri detoch.