Odmieta papať už tretí deň

janka0007
2. jún 2011

Ahojte,chcela som sa spytat,moja uz coskoro 9 mesacna dcerka uz treti den odmieta prikrmy,teda zeleninu a maso co dostava na obed,doteraz mi pekne papala,a zrazu nic,ovocie mi este zje aj jogurt ale to je vsetko,tlacia sa jej horne zubky,moze to byt tym?Alebo tym ze je take teplo?Skusala som aj bez masa rozmixovanu zeleninu aj s masom ale nechce nic,este ju kojim ale len vecer a v noci a teraz si zas pyta aj cez den.

annaopialova
2. jún 2011

ahoj ano moze to byt tym ale pozri sa jej do ustociek ci nema ludovo povedane zabku aj moj maly tak isto reagoval na jedlo iba pil mliecko az raz som mu len tak pozrela usta mal tam tu zabku dost velku ak najdes tak si kup mundisal gel to je aj na zubky aj na zabku

danielaviki
2. jún 2011

@janka0007 ahoj, moj maly teda nie je velky papkac ale za kazdym, ked sa mu prerezavaju zubky, tak nechce nic len mlieko maximalne trocha vyzivy, vzdy sa mu prerezavaju aj 3-4 zubky naraz a nepapanie trva u nas dost dlho ☹

janka0007
autor
2. jún 2011

@annaopialova aha to ma nenapadlo,ten mundisal aj mam doma len na zubky to nezabera kedze to hned zlizne z dasienok 😝 ale na tu zabku sa teda pozriem..dakujem.

annaopialova
2. jún 2011

ahoj nasla som si tvoju odpoved janka aj moj syn to zlize ale prisla som ako ho oklamat vzdy ked mu natriem zubky tym gelikom tak mu dam chytro cumel aby to nelizal aspon na chvilku

janka0007
autor
3. jún 2011

@annaopialova no moja cumel odmieta uz od narodenia,ale vcera som jej pozerala do pusinky a nic "podozrive" som tam nevidela takze zabka to asi nebude.Zrejme to bude tymi zubami nebola som si ista,ale vcera na veceru mi uz trochu papala tak hadam to bude v poriadku.. 🙂 🙂