Od akého veku ste začali dávať piť svojmu dieťaťu neprevarenú vodu z vodovodu?
Po prvom roku.
Ja som davala uz po 8. mesiaci 🙂
zhruba od 8 mesiaca moze dieta pit vodu priamo z vodovodu, to uz netreba prevarat
po dovŕšení jedného roku 🙂
od pol roka
Od 10 mesiaca
Ja som vždy dávala vodu z kohútika. Ale my máme dobrú horskú vodu. Od 10. mesiaca som ani neprevárala.
ja az cca 1,5+, ale nikdy mi vodu z vodovodu cistu nepila, takze skor preto... 🙂) Do nutrilonu isla prevarena a cajiky atd sa tiez prevarali. Dzus zriedim aj "iba" filtrovanou. Napr. nikdy som jej nevarila z lucky ako bol osial v "mojom" obdobi...
od roka 🙂
od narodenia
Ja som používala od narodenia lucku tú som nejaké 3 -4 mesiace ešte prevárala no potom som s tým prestala
po roku
ja som začala dávať teraz malý má 4 mesiace a v pohode.. žiadne bolesti ale pre istotu preváram. nie je tam žiadny biely povlak ako ked som prevarila lucku al drobčeka
Ty brdo, tak my mame 2.5 roka a ja este stale prevaram, tak vidim, ze je nacase prestat 😀.
Od roka
od roka
prevarala som asi 3x 😀 moje deti piju neprevarenu
Od narodenia prevarenu ked sme na chate tam kupujem lucku lebo tam je voda uzitkova my si yiez na pitie nosime ale prevarenu z vodovodu uz od narodenia
co takto pozriet si :
https://www.modrykonik.sk/forum/zaciname-prikrmovat/odkedy-mozem-dat-dietatu-neprevarenu-vodu/