Od ktorého mesiaca ste začali dávať dieťatku papať čučoriedky, maliny, ríbezle, jahody?

18. júl 2022

Ahojte ženy,
od koľkých mesiacov, pripadne od ktorého roku ste začali dávať svojmu dieťatku papať čučoriedky, maliny, ríbezle, jahody?
Ďakujem za rady

zojanka
18. júl 2022

Od 5 mesiacov vsetko ovocie postupne

anjelicek26
18. júl 2022

Och ked bola sezona, takze mali rok chudatka 😂 Ale inak suvisim s prispevkom vyssie, od prvych prikrmov mali vsetko ovocie do radu, ale tak im nevadilo nikdy nic... keby ma dietatko problem, tak sa vyhadze a budes vediet, ze skusit o 3-6 mesiacov neskor...

patka06
18. júl 2022

Dcéra mala 8 mesiacov keď na záhrade začala sezona ovocia, ochutnávala všetko ako postupne dozrievalo - maliny, jahody, černice, čučoriedky, ríbezle - najviac jej chutilo priamo z kríčka, keď sme spoločne oberali.

autor
18. júl 2022

@anjelicek26
@patka06 a ako je to s mrazeným ovocím zo záhradky? Ci radšej počkať na budúcu sezónu a jesť čerstvé?

patka06
18. júl 2022

Pokojne môžeš dať aj rozmrazené, postupne skúšať ako zareguje

anjelicek26
18. júl 2022

Jasne domace zamrazene su tiez fajn...tam ide o to nedavat prestriekane januarove sklennikove jahody zo supermarketu...

autor
18. júl 2022

Dobre ďakujem veľmi pekne 😇

karhu
18. júl 2022

hlavne tie gulate pred podanim trochu rozpuc, znizis riziko pripadneho zabehnutia

diamond007
18. júl 2022

Kľudne ak máš domáce môžeš dávať

petamich
18. júl 2022

davala som asi od 6-7 mesiaca a normalne kupovane, maly je letne dieta a v zime sme zacali s prikrmom, pol roka by tocil len jablka, hrusky a banan a uz ten banan a hrusky bez tak neboli slovenske 🙂 takze vsetko ovocie co som dostala kupit normalne jedol a ja som mu napr. ani nepucila ale nas bol velky jedak a zvladal kusky extra rychlo

ja osobne uplne nerozumiem tomuto domace - nie kazdy ma zahradu a tie co kupis v obchode aj tak nevies kto, kde ako a cim striekal aj ked maju nalepku BIO, tak sa potom do roka tvarime, ze vsetko treba lokalne a nahaname cucoriedky po lese a od 1. roka uz im dame co pride pod ruku 🤷‍♀️

kkovacovak
18. júl 2022

Od štyroch mesiacov postupne všetko na čo prišlo. Zrovna bola sezóna. To nie je obmedzené vekom.