Ahojte ženy,
od koľkých mesiacov, pripadne od ktorého roku ste začali dávať svojmu dieťatku papať čučoriedky, maliny, ríbezle, jahody?
Ďakujem za rady
Och ked bola sezona, takze mali rok chudatka 😂 Ale inak suvisim s prispevkom vyssie, od prvych prikrmov mali vsetko ovocie do radu, ale tak im nevadilo nikdy nic... keby ma dietatko problem, tak sa vyhadze a budes vediet, ze skusit o 3-6 mesiacov neskor...
Dcéra mala 8 mesiacov keď na záhrade začala sezona ovocia, ochutnávala všetko ako postupne dozrievalo - maliny, jahody, černice, čučoriedky, ríbezle - najviac jej chutilo priamo z kríčka, keď sme spoločne oberali.
@anjelicek26
@patka06 a ako je to s mrazeným ovocím zo záhradky? Ci radšej počkať na budúcu sezónu a jesť čerstvé?
Pokojne môžeš dať aj rozmrazené, postupne skúšať ako zareguje
Jasne domace zamrazene su tiez fajn...tam ide o to nedavat prestriekane januarove sklennikove jahody zo supermarketu...
Dobre ďakujem veľmi pekne 😇
hlavne tie gulate pred podanim trochu rozpuc, znizis riziko pripadneho zabehnutia
Kľudne ak máš domáce môžeš dávať
davala som asi od 6-7 mesiaca a normalne kupovane, maly je letne dieta a v zime sme zacali s prikrmom, pol roka by tocil len jablka, hrusky a banan a uz ten banan a hrusky bez tak neboli slovenske 🙂 takze vsetko ovocie co som dostala kupit normalne jedol a ja som mu napr. ani nepucila ale nas bol velky jedak a zvladal kusky extra rychlo
ja osobne uplne nerozumiem tomuto domace - nie kazdy ma zahradu a tie co kupis v obchode aj tak nevies kto, kde ako a cim striekal aj ked maju nalepku BIO, tak sa potom do roka tvarime, ze vsetko treba lokalne a nahaname cucoriedky po lese a od 1. roka uz im dame co pride pod ruku 🤷♀️
Od štyroch mesiacov postupne všetko na čo prišlo. Zrovna bola sezóna. To nie je obmedzené vekom.
Od 5 mesiacov vsetko ovocie postupne