Od ktorého mesiaca môžu deti jesť zapekané jedlá?

martinka_p
29. dec 2013

Ahojte chcem sa opytat od akeho mesiaca mozu deti papat zapekane jedla ? Moja ma 9 mesiacov a nekojim ju od 3m. Dakujem 🙂

saska.t
29. dec 2013

Nejde o to ci zapekas,dusis,varis vo vode,ale o to co a s cim zapekas 😉

siska53
29. dec 2013

Ja som zapekane davala az po roku,aj to nie hned.samozrejme stale nesolene,resp.minimalne a nekorenene do dvoch rokov minimalne.ale,zapekala,som ked tak,tak,zeleninu so,syrom,prip.cestovinou,ale minimalne.zo zaciatku dostala len,na kostovku,lebo uz pytala nase,az od roku a pol dostavala nasu upravenu stravu.

cicamica1980
29. dec 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

podla toho, cim to chces zapekat. bielok sa nema podavat pred rokom. podla mna ani syr nie je vnhodny pre 9 mes babo - je slany

martinka_p
autor
30. dec 2013

Myslim ked chcem urobit napr zemlovku ryzovy nakyp ... Len potraviny ktore moze papat

siska53
30. dec 2013

Ja som,zapekane davala az po roku..aj to az odvtedy,odkedy vymyslala a nechcela papat svoje a pytala nase. Tak som to potom,prisposobila. Najskor len ochutnavala a okolo 16-17 mesiaca som jej uz nemixovala a papala uz aj take -zapekane,ak som,teda robila...ale kazda mamicka si aj tak spravi po svojom. Moje kamosky davali rocnym,detom,parky! Radsej som,to nekomentovala..