Ahojte od koľkých mesiacoh môže plno kojene dieťa sunroot sunfit topinambur medaillons a kde v ke ich viem kúpiť
@evittam mm obsahuje 80 percent vody..vodu aj caj davat mozes ale nemusis, je to zbytocne.... prve mesiace nic okrem MM nepotrebuje... pri umelom mlieku treba
@momkaa k tvojej otazke, prve orikrmy sa odporucaju zacat tuzemskou zeleninou a ked uz si traviaci trakt zvykne aj na ine ako mlieko tak mozes skusit, ale rozomel to a pridaj do niecoho
@prettiness Iste ak chces aby ti dieťa viselo na prsniku furt. Ja som dieta kŕmila. Na pitie mali vodu alebo čaj. Nevytahovala som prsník pri kazdom zamrncani.
Ja som dnes mimo alebo mi tieto odpovede nesedia ku otázke? 😱 podľa mňa má na také “chrumky” čas keď už sa rozje zeleniny a iného normálneho jedla. Ja prikrmujem od 5,5 mesiaca a toto som dala asi v 8 mes. a neporadím kde kúpiť, nie som z KE 😕
baby a cim ste zacinali? A kedy? Moja dcerka ma 4 mesiace
@evittam moje deti nevyseli nonstop na prsniku chvalabohu a to som od kojila 3...
@anjelik1678 začala som pri všetkých ukončený 6 mesiac, mrkva, potom zemiak... Klasika nejaké 3 týždne zelenina potom aj mäso, zltko... Po mesiaci som pridala aj ovocie cca o 5 alebo občas kasu
dakujem, tak to asi este pockam chvilu 🙂 tiez som myslela, ze nejake ovocie by mohlo zachutit
@anjelik1678 Začínala som vždy zeleninou, pokračovanie mäso, žĺtok, ryža, bezvajecne cestoviny, ....Syn plne dojceny cca v 5,5 mesiacoch, dcérka čiastočne dokrmovana necelých 5 mesiacov.
@momkaa Pri plne kojenom sa odporúča začať až keď ma presne 6 mesiacov. Dovtedy nie je potrebné nič, ani dodatočna voda či čaj.